Ioaniţoaia la TVR 1

“Procesul etapei” a murit, trăiască “Repriza a III-a”! După ce “Jurnalul naţional” şi-a cheltuit câteva camioane de muniţie pe TVR 1, Gusti Roman anunţă că Ioaniţoaia, directorul surorii “Jurnalului”, “Gazeta sporturilor”, va face, alături de Vlad Enăchescu, “Repriza a III-a” la TVR 1. Ştirea s-ar putea scrie şi aşa: “Ioaniţoaia dispare definitiv din grila Antenei 1”.

Aştept o anchetă despre bugetul “Reprizei a III-a” şi informaţii despre salariul lui Ioaniţoaia la TVR, în “Jurnalul naţional” 🙂 Ce ziceţi, o să aştept mult?

  1. Lucian Reply

    Ce spune despre cei shpe redactori de la TVR Sport faptul ca a fost nevoie de un moderator adus de afara? De ce ii platesc asa de bine? Sau “de ce ii PLATIM asa de bine”? Ce spune despre cei care i-a angajat, dar acum ii considera sub Ioanitoaia? Ce are de cistigat TVR din acest parteneriat?

    Beats me… 🙂

  2. Victor Ciutacu Reply

    Si eu astept o ancheta privind rezultatele campaniilor de sute de mii de euro ale TVR, derulate prin agentii de publicitate de renume, care au avut ca rezultate “palpabile” scaderi de audienta si, nu in cele din urma, ca sa citez un clasic in viata, atragerea intre privitorii TVR 2 a unei categorii sociologice de care eu n-am auzit: “oamenii misto”. La fel cum continui sa astept ancheta despre atribuirea prin negociere cu o singura sursa a campaniei pentru “Mari romani”, rezultatele si mai ales costurile.
    Cat despre “complotul” JN-GSP pentru impunerea lui Ioanitoaia la TVR, ma umfa rasul si nu pot sa precizez decat ca, nevinovata coincidenta, fix in ziua in care directorul Headvertising mi-l dadea public exemplu de probitate pe Catalin Tolontan (ca unul dintre putinele “elemente bune” ale trustului nostru ticalosit), colaborarea GSP-Victor Ciutacu s-a frant la fel de brusc precum incepuse.

Post your thoughts