Ioanițoaia la TVR 1

“Procesul etapei” a murit, trăiască “Repriza a III-a”! După ce “Jurnalul național” și-a cheltuit câteva camioane de muniție pe TVR 1, Gusti Roman anunță că Ioanițoaia, directorul surorii “Jurnalului”, “Gazeta sporturilor”, va face, alături de Vlad Enăchescu, “Repriza a III-a” la TVR 1. Știrea s-ar putea scrie și așa: “Ioanițoaia dispare definitiv din grila Antenei 1”.

Aștept o anchetă despre bugetul “Reprizei a III-a” și informații despre salariul lui Ioanițoaia la TVR, în “Jurnalul național” 🙂 Ce ziceți, o să aștept mult?

3 thoughts on “Ioanițoaia la TVR 1”

  1. Ce spune despre cei shpe redactori de la TVR Sport faptul ca a fost nevoie de un moderator adus de afara? De ce ii platesc asa de bine? Sau “de ce ii PLATIM asa de bine”? Ce spune despre cei care i-a angajat, dar acum ii considera sub Ioanitoaia? Ce are de cistigat TVR din acest parteneriat?

    Beats me… 🙂

  2. Si eu astept o ancheta privind rezultatele campaniilor de sute de mii de euro ale TVR, derulate prin agentii de publicitate de renume, care au avut ca rezultate “palpabile” scaderi de audienta si, nu in cele din urma, ca sa citez un clasic in viata, atragerea intre privitorii TVR 2 a unei categorii sociologice de care eu n-am auzit: “oamenii misto”. La fel cum continui sa astept ancheta despre atribuirea prin negociere cu o singura sursa a campaniei pentru “Mari romani”, rezultatele si mai ales costurile.
    Cat despre “complotul” JN-GSP pentru impunerea lui Ioanitoaia la TVR, ma umfa rasul si nu pot sa precizez decat ca, nevinovata coincidenta, fix in ziua in care directorul Headvertising mi-l dadea public exemplu de probitate pe Catalin Tolontan (ca unul dintre putinele “elemente bune” ale trustului nostru ticalosit), colaborarea GSP-Victor Ciutacu s-a frant la fel de brusc precum incepuse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *