Internetul omoară

Până acum se spunea că Internetul dă dependență, Internetul te scoate din lume ș.a.m.d. Acum se poate spune mai mult de atât, mai exact, că omoară, fiindcă autorul masacrului de la Virginia Tech și-a cumpărat încărcătoarele cu muniție de pe eBay. Înainte însă de a cere Curții Constituționale suspendarea Internetului, e cazul să vedem răul din bine, în sensul că tranzacția cu încărcătoarele a lăsat urme pe eBay, deci ar putea apărea indicii mai bune decât dacă Seung-Hui Cho le-ar fi cumpărat la un colț de stradă.

Cu alte cuvinte, ca și energia atomică, praful de pușcă și alte invenții, Internetul e bun sau rău, în funcție de cel pe a cărui mână încape.

Oricum, reiese că am început să îmbătrânesc, fie și pe Internet, fiindcă toată treaba asta mă aduce la oile mele. Dintotdeauna m-am gândit că distincția asta între realitate virtuală și realitate reală e irelevantă. Iată o nouă dovadă, de data asta tristă.

5 thoughts on “Internetul omoară”

  1. Interesant, eu nu vad articolul asta de care spui. Cel mult pot sa vad articolul care relateaza faptul ca asasinul a tras mai bine de 100 gloante.
    Dat fiind faptul ca sunt in America, stau si ma gandesc daca e o intamplare ori e ebay-ul care-si protejeaza imaginea.

  2. De fapt e instructiv sa vezi ca utilizatorul ebay blazers5505 are 98.5% rating pe ebay, plus ca ebay a oprit accesul la ultima lui tranzactie.
    Cautati de pilda itemul cu numarul 140098812797, asta fiind cele doua incarcatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *