Internetul omoară

Până acum se spunea că Internetul dă dependenţă, Internetul te scoate din lume ş.a.m.d. Acum se poate spune mai mult de atât, mai exact, că omoară, fiindcă autorul masacrului de la Virginia Tech şi-a cumpărat încărcătoarele cu muniţie de pe eBay. Înainte însă de a cere Curţii Constituţionale suspendarea Internetului, e cazul să vedem răul din bine, în sensul că tranzacţia cu încărcătoarele a lăsat urme pe eBay, deci ar putea apărea indicii mai bune decât dacă Seung-Hui Cho le-ar fi cumpărat la un colţ de stradă.

Cu alte cuvinte, ca şi energia atomică, praful de puşcă şi alte invenţii, Internetul e bun sau rău, în funcţie de cel pe a cărui mână încape.

Oricum, reiese că am început să îmbătrânesc, fie şi pe Internet, fiindcă toată treaba asta mă aduce la oile mele. Dintotdeauna m-am gândit că distincţia asta între realitate virtuală şi realitate reală e irelevantă. Iată o nouă dovadă, de data asta tristă.

 1. Anonim Reply

  problema ii legislatia care permite detinerea de arme nu internetul; aticolul este la furat

 2. Florin Reply

  Interesant, eu nu vad articolul asta de care spui. Cel mult pot sa vad articolul care relateaza faptul ca asasinul a tras mai bine de 100 gloante.
  Dat fiind faptul ca sunt in America, stau si ma gandesc daca e o intamplare ori e ebay-ul care-si protejeaza imaginea.

 3. Florin Reply

  Ah, l-am gasit, insa oricum nu era intre primele articole listate de Yahoo.

  Dupa parerea mea, va fi destul de problematic sa se rezolve problema neincalcand constitutia americana (de fapt lista amendamentelor, asa-numita Bill of Rights – http://usinfo.state.gov/usa/infousa/facts/funddocs/billeng.htm , amendamentul 2), in care este consfintit dreptul de a purta arme.

 4. Florin Reply

  De fapt e instructiv sa vezi ca utilizatorul ebay blazers5505 are 98.5% rating pe ebay, plus ca ebay a oprit accesul la ultima lui tranzactie.
  Cautati de pilda itemul cu numarul 140098812797, asta fiind cele doua incarcatoare.

Post your thoughts