Încă un blog la mişto: al lui Vîntu

Out of the box, cum spun prietenii noştri de la Baza Kogălniceanu: SorinOvidiuVantu.Wordpress.com. Pare o iniţiativă de amator, dar deocamdată am râs. Să vedem unde se duce 🙂

Un alt “consacrat” prin manevre de genul ăsta e Adrian Năstase, care a căpătat un blog în oglindă al celui pe care îl avea la WordPress: Bombonel.Wordpress.com

 1. Iulian Comanescu Reply

  Vasile: da, am văzut că e Lovin. Însă tu faci o greşeală: nu Lovin e în pagina mea de anti, ci un mesaj de-al lui care e alături de drum. Principiul e: nu omul, ci acţiunea lui.

  Oricum, mă gândesc să desfiinţez Anti-Comanescu fiindcă am început pur şi simplu să şterg genul ăsta de mesaje.

 2. Victor Ciutacu Reply

  Saracu’ Lovin, a ajuns deja un soi de partizan al luptei impotriva oligarhilor. Cred ca e-nspaimantat Vantu de amploarea atacului:)

 3. Lovin Reply

  Stii ca-mi esti simpatic, dar nu din punct de vedere sexual cum ai crezut si ai scris in sondajul tau oarecum amuzant? Ma refer la Victor. Pe Iulian il privesc altfel pentru ca el este cel care m-a inspirat sa-mi fac blog si chiar sa-i coc unul lui SOV (vezi postul despre domenii libere). Asta nu-i nimic. SOV chiar imi este simpatic cu toate ca m-am judecat cu el (pentru articole, nu pentru femei) si mi-a platit cheltuielile de judecata. Sa-l vezi pe blogul domnului Dan Voiculescu. In curand! 🙂

 4. Lovin Reply

  Corectie la ultima propozitie: Sa te uiti atent la blogul pe care-l fac d-lui Voiculescu. 🙂 Nu degeaba m-a platit opt luni de zile ca pe negri mititei.

 5. Victor Ciutacu Reply

  @Tiberiu: dupa parerea mea, te-a platit absolut degeaba, dar asta-i alta discutie. succes in dreapta si legitima ta lupta cu oligarhii:)

 6. Daniel Todoran-Rares Reply

  @Ciutacu:
  poti sa ne arati un reportaj scris de tine?

 7. Lovin Reply

  Daniel: de ce-l provoci pe Ciutacu? Are un reportaj.Toata lumea stie, dar il tine ascuns. Nu l-a publicat inca pentru ca este prea tare 🙂 .

 8. Scaevola Reply

  Observ ca prea umilul meu comentariu, in care dadeam unele relatii despre legatura dintre presa si domnul inginer (fost consilier de ministri) Victor Ciutacu, a fost sters. Daca am deranjat pe cineva, imi cer scuze, dar domnule Comanescu, ramin in continuare fidel ideii Amicus Plato, sed magis amica veritas. Daca nu mai am dreptul sa postez aici, dumneata spune-mi si promit sa nu mai vizitez acest blog. Opinia respectiva era a mea si nu mi-e frica sa mi-o asum. Prefer sa imi dau singur peste bot daca gresesc, deci sa-mi puna botnita altii. Cu prietenie.

 9. Bacauanu Reply

  Intrebati-l pe Lovin cum era cind il platea (si la alb, si la negru) Sechelariu. Si ce prestatii facea pentru asta.

 10. Iulian Comanescu Reply

  Scaevola: era o chestie violentă şi off-topic. Am ridicat ştacheta la comentarii, cum ai văzut, poate.

  După câte văd,. aici s-a încins iar o horă în care fiecare îl face dobitoc pe celălalt. NU mai tolerez astfel de lucruri, oricât de justificată ar fi aprecierea.

  În rest, eşti bine venit.

 11. Lovin Reply

  Bacauanu: Cand ma platea Seche la alb era foarte bine. La negru m-a platit in avans pentru a cumpara domeniile oligarhilor pe wordpress si a le face blog, plus sclavii pe care i-am angajat pentru treaba asta. Fa matale o imparteala si vezi cat mi-a revenit: blogurile sunt moca, iar sclavii s-au transformat in zece degete si alea ale mele. In rest: ce faceam ia de citeste ce-am scris atunci, nu mai bea apa si te imbata. Doar ma cita hotnews pentru ca simpatiza cu Seche 🙂 .
  PS Iulian: acesta este teroristul ex-jurnalist (impostor de profesie) care mi-a trimis cate 50 de mesaje (camd doua saptamani la rand) pe blogul meu numai cu injuraturi si acuze scoase din joben. De aia i-am raspuns. Dar este ultima polemica de acest gen pe blogul tau. Sorry.

Post your thoughts