Încă trei zile de RoBloggers Survey

Sondajul lui Carmen Holotescu şi Cristi Manafu poate fi completat aici. Ca şi anul trecut, vă sfătuiesc să-l completaţi, fiindcă este una din cele mai serioase surse de informaţie referitoare la blogurile din România.

Rezultate anul trecut.

 1. YODA Reply

  @IulianComanescu:

  Iulian, s-ar putea sa-mi spui ca nu comentezi subiectul, dar eu iti pun intrebarea: cum ti se pare cazul Iosif Buble- Ana Birchall? Crezi ca este normal sa se intample asa ceva in bloggerie? Crezi ca este moral ca un jurnalis sa aduca un grav prejudiciu de imagine unei persoane?
  Multumesc frumos

 2. Iulian Comanescu Reply

  Ba comentez. Cred că înregistrarea are o relevanţă doar dacă Ana Birchall comite vreun adulter sau sex interesat. N-am auzit nicio dovadă în sensul ăsta. Altfel, politicienii au tot dreptul să facă sex cum le place lor, ba chiar şi între ei – ba chiar cred că oamenii cărora le place sexul sunt mai veseli şi mai generoşi cu cei din jur.

  Înregistrarea a apărut pe un blog, dar putea la fel de bine apărea şi pe site-ul unui ziar. De altfel, Iosif Buble, cel care a pus-o în circulaţie, este jurnalist cu acte în regulă la Antene. Nu mi se pare o întâmplare specifică blogosferei, ci ţine de comunicare în general. Cred că şi într-o ţară ca UK sau US s-ar fi găsit cineva care s-o propage.

  Bloggerii nejurnalişti ar putea susţine chiar că jurnaliştii îşi aduc obiceiurile rele în blogosferă. Pe de altă parte, Buble n-a dat înregistrarea la postul lui TV, ci pe bloguri, tocmai fiindcă blogurile sunt cum sunt.

Post your thoughts