Încă trei zile de RoBloggers Survey

Sondajul lui Carmen Holotescu și Cristi Manafu poate fi completat aici. Ca și anul trecut, vă sfătuiesc să-l completați, fiindcă este una din cele mai serioase surse de informație referitoare la blogurile din România.

Rezultate anul trecut.

4 thoughts on “Încă trei zile de RoBloggers Survey”

  1. @IulianComanescu:

    Iulian, s-ar putea sa-mi spui ca nu comentezi subiectul, dar eu iti pun intrebarea: cum ti se pare cazul Iosif Buble- Ana Birchall? Crezi ca este normal sa se intample asa ceva in bloggerie? Crezi ca este moral ca un jurnalis sa aduca un grav prejudiciu de imagine unei persoane?
    Multumesc frumos

  2. Ba comentez. Cred că înregistrarea are o relevanță doar dacă Ana Birchall comite vreun adulter sau sex interesat. N-am auzit nicio dovadă în sensul ăsta. Altfel, politicienii au tot dreptul să facă sex cum le place lor, ba chiar și între ei – ba chiar cred că oamenii cărora le place sexul sunt mai veseli și mai generoși cu cei din jur.

    Înregistrarea a apărut pe un blog, dar putea la fel de bine apărea și pe site-ul unui ziar. De altfel, Iosif Buble, cel care a pus-o în circulație, este jurnalist cu acte în regulă la Antene. Nu mi se pare o întâmplare specifică blogosferei, ci ține de comunicare în general. Cred că și într-o țară ca UK sau US s-ar fi găsit cineva care s-o propage.

    Bloggerii nejurnaliști ar putea susține chiar că jurnaliștii își aduc obiceiurile rele în blogosferă. Pe de altă parte, Buble n-a dat înregistrarea la postul lui TV, ci pe bloguri, tocmai fiindcă blogurile sunt cum sunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *