Încă o fat(z)ă de la TV pe blog

Am găsit-o și pe Dalia Octavia Pușcă, care nu e un tip de Skoda, ci prezintă știri la Realitatea, noaptea. Scrie de ceva vreme, una-alta, vă las pe voi să vă uitați și să vă lămuriți ce și cum… în fine, voiam să vă spun ceva și am uitat ce.

A.

Acu’ vreo doi ani, Dalia Pușcă era prietenă cu Oana Dobre, blonda de la Realitatea TV, fata cu blogul de ziaristă, până aici previzibil, blondă. Calitate în care Dalia și Oana, cam greu de deosebit pentru neofiți, împărțeau aceeași saltea, nu știu de ce dimensiuni etc. Și într-o zi vine Iolu, Liviu Iolu, la Evenimentul, unde lucram – cu Oana, nu cu Dalia, adică nu lucram, fumam la fumoar, unde cred că în zilele astea sunt 70 de grade Celsius în bidonul de La Fântâna vieții, dar nu despre bidonul ăla voiam să vă spun. Oana se laudă că ea e colegă de cameră cu Delia. La care Iolu: “Aha, adică dormi cu capul pe patul Puștii!”

Știu, sunt sub orice critică.

P.S.: Nu, Dalia Pușcă nu e Nora Dincă, contrar zvonului care s-a zvonit nu de mult, că Petre Cătălin Fumuru ar avea două soții, soția lui, adică Nora, nu Dalia, fiindcă Nora și Dalia prezentau noaptea la Realitatea, pe rând, nu în același timp, și părea logic ca Fumuru să doarmă cu cineva în fiecare noapte, când în realitate Dalia dormea la Oana, nu la Fumuru…

Ați înțeles?

18 thoughts on “Încă o fat(z)ă de la TV pe blog”

 1. Dap, antologica poanta lui Iolu! :)))

  Dar dumneavoastra, domnule, sunteti in eroare: nu Dalia dormea la mine, cu eu la ea. Ceea ce nu schimba mare lucru, dar asa, de dragul acuratetii, o zic totusi! 🙂

 2. devine tot mai interesant … felicitari dle Comanescu pentru aceste semnalari deosebit de pertinente si la obiect.

 3. Dle Comanescu o intrebare din lumea larga:
  Doamna/Domnisoara Pusca este ruda cu doamna Gina Pistol? parca si dna Pistol lucreaza la un trust de presa deci vom afla desigur si cand doamna Pistol isi face blog. Ce bine este ca avem un analist media asa de atent printe noi.
  multumesc si astept raspunsul dvs.

 4. Mirela: e posibil să fie rude. Există numeroase astfel de relații de rudenie în lumea publică românească, precum cea între Brăduț Ulmanu și Stejărel Olaru, eu cu orașul Comănești, satul Comana de Giurgiu și Nadia Comăneci, Traian Băsescu și Decebal Bădilă, basistul de jazz.

  Pe de altă parte, Dalia Pușcă se înrudește cu Florența Mihai, jucătoarea de tenis, și cu Flor Pomponiu, primar de sector la începutul anilor ’90, în virtutea prenumelui.

 5. Mdap. Simpatice bloguri. Tot ce tine de viata de ziarist ….care nu se vede … e misto. Ce faze tari se intamplau pe la inceputul anilor 90 la conferintele de presa si prin guverne!!Mamalica! Pacat ca nu le-a scris nimeni. Sau le-a scris ??si eu citeam Orbitoarele lui Cartarescu si de atata extaz n-am aflat?

 6. Domnu Comnescu …Ca Iolu a facut poanta cu pricina nu ma mira, ca Oana Dobre gasese poanta geniala nici atat, dar ce e cu postul asta frate? Gasesc mai mult spirit pe prospectele de medicaminte, iar daca nu a vrut sa fie amuzant, atunci ce a vrut…aceasta este intrebarea

 7. 1. Oana, cadoul…. IOC!!!!!!
  2. Oana, doar sa te prind….
  3. Buna poanta lu’ Iolu…
  4. Adriana, am auzit si mai rele, dar si ea… cate n-a auzit de la mine
  5. Alexandru si ceilalti de felul tau, cata vreme voi mai auzi cuvintele “fatuca, fatuci”, voi fi bucuroasa. Inseamna ca inca n-am imbatranit:-)) Ma intreb cum o sa le mai numiti pe “fatucile” trecute de 40 de ani. Sau, odata cu inaintarea in varsta, se pierd apelativele de genul asta si se dobandesc aprecierea si respectul din partea unora si altora??? Sa-mi doresc asadar sa imbatranesc mai repede???
  6. Iulian, dElia e onorata!:-)

 8. Si, de dragul preciziei Oanei, as mai avea de adaugat ca si eu am stat la ea in pat, nu doar ea la mine:-)) In anul I de facultate. Multumiti? Poate mai gaseste Iolu o poanta si pt. reciproca?! Eu n-am inspiratie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *