Încă o fat(z)ă de la TV pe blog

Am găsit-o şi pe Dalia Octavia Puşcă, care nu e un tip de Skoda, ci prezintă ştiri la Realitatea, noaptea. Scrie de ceva vreme, una-alta, vă las pe voi să vă uitaţi şi să vă lămuriţi ce şi cum… în fine, voiam să vă spun ceva şi am uitat ce.

A.

Acu’ vreo doi ani, Dalia Puşcă era prietenă cu Oana Dobre, blonda de la Realitatea TV, fata cu blogul de ziaristă, până aici previzibil, blondă. Calitate în care Dalia şi Oana, cam greu de deosebit pentru neofiţi, împărţeau aceeaşi saltea, nu ştiu de ce dimensiuni etc. Şi într-o zi vine Iolu, Liviu Iolu, la Evenimentul, unde lucram – cu Oana, nu cu Dalia, adică nu lucram, fumam la fumoar, unde cred că în zilele astea sunt 70 de grade Celsius în bidonul de La Fântâna vieţii, dar nu despre bidonul ăla voiam să vă spun. Oana se laudă că ea e colegă de cameră cu Delia. La care Iolu: “Aha, adică dormi cu capul pe patul Puştii!”

Ştiu, sunt sub orice critică.

P.S.: Nu, Dalia Puşcă nu e Nora Dincă, contrar zvonului care s-a zvonit nu de mult, că Petre Cătălin Fumuru ar avea două soţii, soţia lui, adică Nora, nu Dalia, fiindcă Nora şi Dalia prezentau noaptea la Realitatea, pe rând, nu în acelaşi timp, şi părea logic ca Fumuru să doarmă cu cineva în fiecare noapte, când în realitate Dalia dormea la Oana, nu la Fumuru…

Aţi înţeles?

 1. oana dobre Reply

  Dap, antologica poanta lui Iolu! :)))

  Dar dumneavoastra, domnule, sunteti in eroare: nu Dalia dormea la mine, cu eu la ea. Ceea ce nu schimba mare lucru, dar asa, de dragul acuratetii, o zic totusi! 🙂

 2. mirela Reply

  devine tot mai interesant … felicitari dle Comanescu pentru aceste semnalari deosebit de pertinente si la obiect.

 3. mirela Reply

  Dle Comanescu o intrebare din lumea larga:
  Doamna/Domnisoara Pusca este ruda cu doamna Gina Pistol? parca si dna Pistol lucreaza la un trust de presa deci vom afla desigur si cand doamna Pistol isi face blog. Ce bine este ca avem un analist media asa de atent printe noi.
  multumesc si astept raspunsul dvs.

 4. Iulian Comanescu Reply

  Mirela: e posibil să fie rude. Există numeroase astfel de relaţii de rudenie în lumea publică românească, precum cea între Brăduţ Ulmanu şi Stejărel Olaru, eu cu oraşul Comăneşti, satul Comana de Giurgiu şi Nadia Comăneci, Traian Băsescu şi Decebal Bădilă, basistul de jazz.

  Pe de altă parte, Dalia Puşcă se înrudeşte cu Florenţa Mihai, jucătoarea de tenis, şi cu Flor Pomponiu, primar de sector la începutul anilor ’90, în virtutea prenumelui.

 5. oana dobre Reply

  Iegzista, iegzista! Gandeste-te ca am fost colege de liceu si in perioada aia fetele sunt taaaare inspirate in a fi bitchy! 😀

 6. Muchinutza Reply

  Mdap. Simpatice bloguri. Tot ce tine de viata de ziarist ….care nu se vede … e misto. Ce faze tari se intamplau pe la inceputul anilor 90 la conferintele de presa si prin guverne!!Mamalica! Pacat ca nu le-a scris nimeni. Sau le-a scris ??si eu citeam Orbitoarele lui Cartarescu si de atata extaz n-am aflat?

 7. vlad Reply

  Domnu Comnescu …Ca Iolu a facut poanta cu pricina nu ma mira, ca Oana Dobre gasese poanta geniala nici atat, dar ce e cu postul asta frate? Gasesc mai mult spirit pe prospectele de medicaminte, iar daca nu a vrut sa fie amuzant, atunci ce a vrut…aceasta este intrebarea

 8. Iulian Comanescu Reply

  Vlad: evident, e vorba de un post si un umor aflat mult sub nivelul tau. Nu-ti mai bate capul. Acolo, sus, unde esti tu, aerul e rarefiat…

 9. dElia pusca, pistol, tun, florenta, flor, etc Reply

  1. Oana, cadoul…. IOC!!!!!!
  2. Oana, doar sa te prind….
  3. Buna poanta lu’ Iolu…
  4. Adriana, am auzit si mai rele, dar si ea… cate n-a auzit de la mine
  5. Alexandru si ceilalti de felul tau, cata vreme voi mai auzi cuvintele “fatuca, fatuci”, voi fi bucuroasa. Inseamna ca inca n-am imbatranit:-)) Ma intreb cum o sa le mai numiti pe “fatucile” trecute de 40 de ani. Sau, odata cu inaintarea in varsta, se pierd apelativele de genul asta si se dobandesc aprecierea si respectul din partea unora si altora??? Sa-mi doresc asadar sa imbatranesc mai repede???
  6. Iulian, dElia e onorata!:-)

 10. dalia Reply

  Si, de dragul preciziei Oanei, as mai avea de adaugat ca si eu am stat la ea in pat, nu doar ea la mine:-)) In anul I de facultate. Multumiti? Poate mai gaseste Iolu o poanta si pt. reciproca?! Eu n-am inspiratie.

 11. jănică Reply

  ce-aveti măh cu fatucile,ca din cauza noastra s-au imblonzit?
  dar…macar ati fost cumintele fatucilor?v-a luat somnul repede?

Post your thoughts