Inc-o demisie (de-a lui Dan Tapalaga)

O singura sursa: Dan Tapalaga si-a dat (iar) demisia, de data asta de la “Cotidianul”. E adevarat? Tapalaga e unul dintre cei mai talentati editorialisti din Romania, iubit de sustinatorii lui Basescu si detestat de opozantii aceluiasi pentru ceea ce scrie.

Demisia e la avizierul “Cotidianul”. Daca se verifica, e a patra oara cand Tapalaga pleaca din decembrie 2004: prima oara de la EVZ, cu contestatarii care sustineau pesedeizarea ziarului. A doua oara, de la Ministerul Justitiei, unde a fost pentru scurt timp omul de comunicare al Monicai Macovei. A treia oara, de la EVZ (din nou), din motive de cazul Macovei. Si, in fine, a patra, de la “Cotidianul”.

UPDATE: Bradut Ulmanu da si el stirea aici, cu doua detalii in plus: Noul sef de la politic/Cotidianul e  Lui Alin Bogdan, ex-CTP, i s-a propus sa fie noul sef al departamentului, dar acesta a refuzat si si-a prezentat si el demisia ; iar cele patru plecari ale lui Tapalaga sunt cinci, fiindca omul nostru a executat un scurt interludiu la “Romania libera”.

One thought on “Inc-o demisie (de-a lui Dan Tapalaga)”

  1. DAN TAPAGA ESTE PREA OREA PREA INTELIGENT CA SA NU_SI DEA SEAMA CU CINE JOACA SI CE FEL DE JOC SE PRACTICA >FELITARI PTR> ARTICOLELE SCRISE DE EL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *