Iaca blogulul Dan Voiculescu

În subsolul de la postul trecut a intrat cineva care semna Mircea Badea ca să mă facă papagal şi m-am gândit că poate e el. Am dat pe “În gura presei” şi uite ce zicea Badea:

Adică www.danvoiculescu.net, adică blog. Văd că blogulul se bagă-n meciul “Care e mai numărul unu dintre Jurnalul şi Adevărul” aici. Adică după ce c-are blog e şi de media? Mamă, ce nişă am inventat…

 1. romania inedit Reply

  Si eu il auzii pe Mircea Badea ca dan Voiculescu si-a facut blog , dar nu crezui ca este blogul lui Dan Voiculescu , cu toate ca fusai curios sa vad despre ce este vorba .

  Dupa ce citii si pe blogul asta ca Dan Voiculescu si-a facut blog , ma gandii ca asa este .

 2. vasilissa Reply

  mi se pare foarte cool daca blogul chiar e al lui voiculescu. in plus, scrie bine, are nerv, pana si argumente. si, culmea, un soi de decenta de la care nu te-ai astepta de la un om care a ajuns in Romania sa fie cineva. iaca, se poate…

 3. Iulian Comanescu Reply

  Vasilissa: da, e al lui. Blogul înseamnă să spui ce vrei, cum vrei, de aia politicienii şi alţii îşi fac. Ar cam fi Voiculescu aşa cum vrea el să fie.

  De fapt toţi urâţii, răii, proştii, nenorociţii, hoţii au ceva bun. Eu ştiu bine asta fiindcă pentru liniştea mea sufletească am încercat să privesc în ochi tot felul de tipi gen Voiculescu atunci când am avut o problemă (jurnalistică) cu ei.

  Asta nu prea e o chestie care-ţi aduce nici cititori, nici glorie. Se poartă execuţiile, canalizarea urii, scrisul pentru galerie (Rică Venturiano – “Combate bine”). Doar că eu sunt mai sucit şi mă simt bine aşa.

 4. vasilissa Reply

  @yoda, da, risc probabil, dar imi asum riscurile. cu alte cuvinte, nu am zis ca e un inger, ci pur si simplu ca are mai multa decenta in scris decit m-am asteptat… asa ca riscurile sint minore.

  @comanescu, da, sa spui ce vrei, cum vrei etc. dar blogurile politicienilor, din cite am citit pina mi s-a acrit rau sint prost scrise, transparente ca maniera de manipulare si de prost gust. ce am citit eu la voiculescu este legat, chiar daca omul in sine e discutabil.

Post your thoughts