Iaca blogulul Dan Voiculescu

În subsolul de la postul trecut a intrat cineva care semna Mircea Badea ca să mă facă papagal și m-am gândit că poate e el. Am dat pe “În gura presei” și uite ce zicea Badea:

Adică www.danvoiculescu.net, adică blog. Văd că blogulul se bagă-n meciul “Care e mai numărul unu dintre Jurnalul și Adevărul” aici. Adică după ce c-are blog e și de media? Mamă, ce nișă am inventat…

6 thoughts on “Iaca blogulul Dan Voiculescu”

 1. Si eu il auzii pe Mircea Badea ca dan Voiculescu si-a facut blog , dar nu crezui ca este blogul lui Dan Voiculescu , cu toate ca fusai curios sa vad despre ce este vorba .

  Dupa ce citii si pe blogul asta ca Dan Voiculescu si-a facut blog , ma gandii ca asa este .

 2. mi se pare foarte cool daca blogul chiar e al lui voiculescu. in plus, scrie bine, are nerv, pana si argumente. si, culmea, un soi de decenta de la care nu te-ai astepta de la un om care a ajuns in Romania sa fie cineva. iaca, se poate…

 3. Vasilissa: da, e al lui. Blogul înseamnă să spui ce vrei, cum vrei, de aia politicienii și alții își fac. Ar cam fi Voiculescu așa cum vrea el să fie.

  De fapt toți urâții, răii, proștii, nenorociții, hoții au ceva bun. Eu știu bine asta fiindcă pentru liniștea mea sufletească am încercat să privesc în ochi tot felul de tipi gen Voiculescu atunci când am avut o problemă (jurnalistică) cu ei.

  Asta nu prea e o chestie care-ți aduce nici cititori, nici glorie. Se poartă execuțiile, canalizarea urii, scrisul pentru galerie (Rică Venturiano – “Combate bine”). Doar că eu sunt mai sucit și mă simt bine așa.

 4. @yoda, da, risc probabil, dar imi asum riscurile. cu alte cuvinte, nu am zis ca e un inger, ci pur si simplu ca are mai multa decenta in scris decit m-am asteptat… asa ca riscurile sint minore.

  @comanescu, da, sa spui ce vrei, cum vrei etc. dar blogurile politicienilor, din cite am citit pina mi s-a acrit rau sint prost scrise, transparente ca maniera de manipulare si de prost gust. ce am citit eu la voiculescu este legat, chiar daca omul in sine e discutabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *