HotNews.ro, site-ul de știri al anului

Mama Blogurilor HotNews.ro, www.hotnews.ro, a ieșit site-ul de știri al anului 2006 în poll-ul derulat pe Jurnalismonline.ro de pe 20 decembrie anul trecut și până pe 8 ianuarie 2007, cu 76 de voturi din 266. Ocupanții locurilor al doilea și al treilea: Realitatea.net (34 de voturi) și Banknews.ro (29 de voturi). Brăduț Ulmanu se miră de apariția Banknews.ro pe locul al treilea și regretă lipsa EVZ.ro din Top 3. Și eu mă mir de Banknews, dar aș adăuga, în chip de preferință personală, Antena3.ro.

Nu are rost să ne supărăm, însă, fiindcă e vorba de un poll, iar Brăduț Ulmanu, califul Jurnalismonline.ro, nici nu a susținut altceva. Mai multe voturi de pe același IP nu s-au putut, totuși.

4 thoughts on “HotNews.ro, site-ul de știri al anului”

  1. Hai să-ți zic ce am în cap: româna pe care o găsim prin ziare e încă pe alocuri scorțoasă. În sensul în care aici se spune “economie” sau “finanțe” acolo unde în engleză se spune “bani”, “money” și așa mai departe. E posibil să exagerez eu uneori în sensul contrar, cu colocvialismele. Apropo de “desemnat”, însă, eu percep o singură persoană sau o autoritate în spatele unei “desemnări”, probabil că “Hotnews a fost ales” ar fi fost varianta cea mai bună dacă era să vorbim frumos?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *