HotNews.ro, site-ul de ştiri al anului

Mama Blogurilor HotNews.ro, www.hotnews.ro, a ieşit site-ul de ştiri al anului 2006 în poll-ul derulat pe Jurnalismonline.ro de pe 20 decembrie anul trecut şi până pe 8 ianuarie 2007, cu 76 de voturi din 266. Ocupanţii locurilor al doilea şi al treilea: Realitatea.net (34 de voturi) şi Banknews.ro (29 de voturi). Brăduţ Ulmanu se miră de apariţia Banknews.ro pe locul al treilea şi regretă lipsa EVZ.ro din Top 3. Şi eu mă mir de Banknews, dar aş adăuga, în chip de preferinţă personală, Antena3.ro.

Nu are rost să ne supărăm, însă, fiindcă e vorba de un poll, iar Brăduţ Ulmanu, califul Jurnalismonline.ro, nici nu a susţinut altceva. Mai multe voturi de pe acelaşi IP nu s-au putut, totuşi.

  1. Iulian Comanescu Reply

    Hai să-ţi zic ce am în cap: româna pe care o găsim prin ziare e încă pe alocuri scorţoasă. În sensul în care aici se spune “economie” sau “finanţe” acolo unde în engleză se spune “bani”, “money” şi aşa mai departe. E posibil să exagerez eu uneori în sensul contrar, cu colocvialismele. Apropo de “desemnat”, însă, eu percep o singură persoană sau o autoritate în spatele unei “desemnări”, probabil că “Hotnews a fost ales” ar fi fost varianta cea mai bună dacă era să vorbim frumos?

Post your thoughts