Gusti, ferea!

Deci: www.constructorulbolintin.ro. Deci, Gusti, Tolo, Bălan, Pro Sport și toți ceilalți care scrieți cu fotbal – ferea. Deci noua stea a Diviziei D vine din urmă și mănâncă jar. Antrenorul ei știe binișor limba română. Dar al vostru?

Stau și mă întreb: ce are mai mulți Constructorul Bolintin? Cititori de blog sau suporteri la peluză?

11 thoughts on “Gusti, ferea!”

 1. Pai, pentru moment, mai multi suporteri la peluza decat cititori de blog. Dar cu siguranta si numarul acestora va creste.

  Cat despre limba romana………Cred totusi ca acelele comentarii sunt scrise nu de un om care nu cunoaste limba romana, nici de unul care doreste sa scrie un rezumat de meci ca pentru Gazeta sau alt ziar de sport, ci de unul care pune suflet in tot ce face acolo, la echipa, si scrie probabil asa cum se pricepe mai bine.

  Voi ce parere aveti ?

  Dar dumneavoastra, domnule Comanescu ?

 2. Monica: Ca afon intr-ale fotbalului, mi se pare mai interesanta o competitie de Divizia D decat Supercupa Europei sau nu stiu ce alte chestii. Eu vad sportul ca pe suflet si gratuitate, nu ca pe un business in care toata lumea isi da la gioale, iar cel mai mare fotbalist de pe Terra da gol cu mana.

  Deci – thumbs up si din partea mea, ca de aia am venit cu subiectul 🙂

  Sa vedem ce zice concurenta “pe bune”. Adrian face parte din filmul asta, e profesionist. Gusti, Catalin?

 3. exceptional blogul bolintinenilor 😀 absolut exceptional!!!!

  “Erea 1-0.” loooooooool

  in pozele in care au echipament galben (adica aici http://www.constructorulbolintin.ro/wp-content/uploads/2007/04/echipa-mica.jpg) se vede ca au si un sponsor – kassianos construct)

  dar in cele in echipament rosu (adica aici http://www.constructorulbolintin.ro/wp-content/uploads/2007/03/img_8312.JPG) vad ca scrie pe tricouri “LEGEA”!!!

  stiu ca ma repet, dar e exceptional!!!!

  bravo baieti, hai contructorul bolintin!

 4. Super sau nu….ce sa zic.

  Apropos de greselile gramaticale sesizate de domnul Comanescu si de cai.verzi.pe.pereti : din pacate materialul este scris (am observat dupa o “cetire”mai atenta a lui, crezand si eu ca moderatorul o fi vreun agramat) de un copil…..

  Oricum nu au nicio scuza nici unul si nici altul. Cineva mi-a spus ca in cazul lor, divizia D, sa luam comentariile ca atare, trecand peste unele greseli de ortografie; zice ca asta ar fi farmecul.

  In legatura cu sponsorul: crezi ca mai conteaza ce scrie pe un echipament si ce scrie pe celalalt ?

  Tot carcotasi ramaneti !!!!

  Vedeti si voi partea frumoasa a lucrurilor. Ca exista cineva care se ocupa de ei, ca ii pasa si ca isi doreste sa ii AJUTE!!! Tocmai pentru ca o face din suflet.

  Credeti ca puteti intelege ???!!

 5. Ei, Monica, lasa-ne sa zambim putin, ca ii iubim. Am pontul chiar de la antrenorul echipei, iar el nu s-a suparat deloc ca l-am ironizat. Hai Constructorul!

  Am gasit si eu echipa cu care sa tin.

 6. cai.verzi.pe.pereti,
  sa stii ca LEGEA e o firma de echipament sportiv destul de cunoscuta: http://www.legea-uk.com/Pictures.htm

  Monica,
  faptul ca un copil de 13 ani scrie “erea” este totusi destul de rusinos. Da un farmec aparte insa… Mie mi se pare ca e fermecatoare poza cu carciuma…

  In rest, bravo celor de la Constructorul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *