Gusti, ferea!

Deci: www.constructorulbolintin.ro. Deci, Gusti, Tolo, Bălan, Pro Sport şi toţi ceilalţi care scrieţi cu fotbal – ferea. Deci noua stea a Diviziei D vine din urmă şi mănâncă jar. Antrenorul ei ştie binişor limba română. Dar al vostru?

Stau şi mă întreb: ce are mai mulţi Constructorul Bolintin? Cititori de blog sau suporteri la peluză?

 1. monica Reply

  Pai, pentru moment, mai multi suporteri la peluza decat cititori de blog. Dar cu siguranta si numarul acestora va creste.

  Cat despre limba romana………Cred totusi ca acelele comentarii sunt scrise nu de un om care nu cunoaste limba romana, nici de unul care doreste sa scrie un rezumat de meci ca pentru Gazeta sau alt ziar de sport, ci de unul care pune suflet in tot ce face acolo, la echipa, si scrie probabil asa cum se pricepe mai bine.

  Voi ce parere aveti ?

  Dar dumneavoastra, domnule Comanescu ?

 2. Adrian Toca Reply

  Hehe, ce tare-i asta! Atit de simpatica ideea, incit merita cite un link pe toate site-urile ziarelor de sport, sa le facem oamenilor trafic 🙂

 3. Iulian Comanescu Reply

  Monica: Ca afon intr-ale fotbalului, mi se pare mai interesanta o competitie de Divizia D decat Supercupa Europei sau nu stiu ce alte chestii. Eu vad sportul ca pe suflet si gratuitate, nu ca pe un business in care toata lumea isi da la gioale, iar cel mai mare fotbalist de pe Terra da gol cu mana.

  Deci – thumbs up si din partea mea, ca de aia am venit cu subiectul 🙂

  Sa vedem ce zice concurenta “pe bune”. Adrian face parte din filmul asta, e profesionist. Gusti, Catalin?

 4. dave Reply

  mi se pare genial afisul pentru meci….. scrie mare DIVIZIA 4 🙂 :PPP

 5. cai.verzi.pe.pereti Reply

  exceptional blogul bolintinenilor 😀 absolut exceptional!!!!

  “Erea 1-0.” loooooooool

  in pozele in care au echipament galben (adica aici http://www.constructorulbolintin.ro/wp-content/uploads/2007/04/echipa-mica.jpg) se vede ca au si un sponsor – kassianos construct)

  dar in cele in echipament rosu (adica aici http://www.constructorulbolintin.ro/wp-content/uploads/2007/03/img_8312.JPG) vad ca scrie pe tricouri “LEGEA”!!!

  stiu ca ma repet, dar e exceptional!!!!

  bravo baieti, hai contructorul bolintin!

 6. monica Reply

  Super sau nu….ce sa zic.

  Apropos de greselile gramaticale sesizate de domnul Comanescu si de cai.verzi.pe.pereti : din pacate materialul este scris (am observat dupa o “cetire”mai atenta a lui, crezand si eu ca moderatorul o fi vreun agramat) de un copil…..

  Oricum nu au nicio scuza nici unul si nici altul. Cineva mi-a spus ca in cazul lor, divizia D, sa luam comentariile ca atare, trecand peste unele greseli de ortografie; zice ca asta ar fi farmecul.

  In legatura cu sponsorul: crezi ca mai conteaza ce scrie pe un echipament si ce scrie pe celalalt ?

  Tot carcotasi ramaneti !!!!

  Vedeti si voi partea frumoasa a lucrurilor. Ca exista cineva care se ocupa de ei, ca ii pasa si ca isi doreste sa ii AJUTE!!! Tocmai pentru ca o face din suflet.

  Credeti ca puteti intelege ???!!

 7. Iulian Comanescu Reply

  Ei, Monica, lasa-ne sa zambim putin, ca ii iubim. Am pontul chiar de la antrenorul echipei, iar el nu s-a suparat deloc ca l-am ironizat. Hai Constructorul!

  Am gasit si eu echipa cu care sa tin.

 8. Marian Reply

  cai.verzi.pe.pereti,
  sa stii ca LEGEA e o firma de echipament sportiv destul de cunoscuta: http://www.legea-uk.com/Pictures.htm

  Monica,
  faptul ca un copil de 13 ani scrie “erea” este totusi destul de rusinos. Da un farmec aparte insa… Mie mi se pare ca e fermecatoare poza cu carciuma…

  In rest, bravo celor de la Constructorul…

Post your thoughts