Guma Zoft îţi întăreşte sânii şi penisul. Ai grijă de care iei!

Domne, nu îmi vine să cred că asta e pe bune:

Citiţi textul, n-am crezut în viaţa mea că o gumă de mestecat poate face atâtea lucruri. Există nu numai pentru sâni mai mari şi mai plini, ci şi pentru menopauză şi pentru virilitate. Pe lângă guma Zoft, metoda tradiţională, de a mesteca sâni mai plini mai goi pentru virilitate, e o corvoadă şi o tâmpenie…

 1. fLoreign Reply

  Probabil ca a ajutat mult la moralul trupelor americane, daca e asa cum spune in text. Nu e de colea sa-i creasca sanii militarului care e de cateva luni bune pe front.
  Iar partea legata de *uitati o idee in plus* mestecarea gumei in avion pare sa si salveze vieti: iti face airbag natural. Chiar ar trebui sa insiste pe soferi.
  Sa zicem ca in gravitatie zero sanii mai mari ar arata ciudat. Asadar a nu se recomanda totusi celor care vor sa calatoreasca cu “Vomit Comet”.

 2. ruxandra Reply

  tare!
  mie mi’a placut asta: “Uitati o idee in plus. Mestecati guma Zoft pentru marirea sanilor urmatoarea data cand sunteti intr-un avion pentru a INTERACTIONA EFECTULUI de presiune din aer”

 3. Mutari Reply

  Cica n-avem nimic de pierdut daca cumparam guma si o incercam, asa zic pe site :)) Eu o cumparam daca imi facea cartofi prajiti, asa nu m-au convins.

 4. Ada Reply

  Eu am guma pt slabit. daca mi-e foame si nu am timp pt masa, mestec o guma si imi mai taie apetitul. deci chiar e buna

Post your thoughts