Grupurile media după cifra de afaceri

Realitatea TV pierde bani, dar îşi vinde GRP-urile la un preţ bun, comparabil cu al televiziunilor lui Adrian Sârbu. Câteva din nişe – Etno şi Taraf TV, dar şi, surprinzător, Senso TV, încep să meargă. Mai multe, în articolul din “Evenimentul zilei” de sâmbătă.

 1. cnn Reply

  Sper ca nu te crezi vreun analist media ..sau ceva de genul , nu de alta .dar esti unul foarte slab !!!
  E bine ca iti dai cu parerea , doar ca nu prea conteaza si intereseaza pe nimeni ceea ce spui tu ! Nu esti credibil !!

 2. Petrisor Socol Reply

  Cea mai mare surpriza o reprezinta Euforia TV. 4000.000 cifra de afaceri, profit: 1 milion Euro. Net superior Romantica TV.

 3. Cristi Reply

  Iulica, draga!
  Adevarul a publicat inainte, dem vineri. Ca sa nu spun de noi la Mediafax!
  Fii atent ca apare si presa scrisa!

 4. iann Reply

  ca stirea aia minunata ca murdoch vinde in bulgaria si de care novinite tot scrie de 1 luna de o luna? vezi ca a scris si cotidianul.

 5. r Reply

  nu inteleg ce relevanta are cu cat vinde realitatea punctul din mom ce exista acea pierdere. oricum, ar fi interesant de vazut si pierderile din presa scrisa, mersi, asa e usor sa scrii la fiecare val sna cine ce a mai facut, dar in absenta cifrelor pur contabile analizele astea nu stiu ce valoare au. de ex, intamplator stiu cazul unui ziar cu cresteri in sna si megapagube in rest. fara partea b), analiza e din p meu dv egal zero, nula, mersi

 6. Iulian Comanescu Reply

  Cristi: Am creditat Adevărul în articolul din EVZ. La presa scrisă lucrez şi eu, ceea ce aşa-mi trebuie, că n-am abonament la voi 🙂

  R şi cnn: vă doresc succes în căutarea unor surse mai bune.

Post your thoughts