Google Translate, şi în română

Din engleză în română.
Din română în engleză.

Bineînţeles, aveţi ocazia de a seta şi alte limbi. Ghicitoare: Ce nume de ziar românesc e tradus de Google în engleză ca “Poate-să-Can”?

Sursa.

 1. V Reply

  iuhuuu… chiar ma gandeam cand o sa apara si versiunea in limba romana… 🙂

 2. Petrisor Socol Reply

  @Iualian Comanescu

  Am o rugaminte la tine: stii ceva de tirajul cotidianului de afaceri “Financiarul” al trustului INTACT? Nu am gasit nimic date si informatii. Multumesc 😉

 3. Venera Reply

  Versiunea in limba romana de pe Google este o bataie de joc.Nu intelegi absolut nimic.Cine se ocupa la Google cu traducerea din engleza in romana este un mare cretin.

 4. Iulian Comanescu Reply

  Da, Venera, toti sunt niste cretini – si mai ales cei care se ocupa de traducere automata. Ei fac asta de cel putin 10 ani (pe net) si tot degeaba. Ma gandesc cat s-a caznit si cretinul de Einstein pana i-a iesit Teoria relativitatii…

 5. Iulian Comanescu Reply

  Petrisor: Nu prea stim nimic de Financiarul. Ziarul inca nu e auditat – si daca nu va fi nici peste sase luni, vom putea presupune ca tirajul e de numai cateva mii. Am o rugaminte: daca vrei sa ma intrebi lucruri fara legatura cu postarea, ca aici, pune-le la “Intrebari si ponturi”. Multumesc.

 6. zoran Reply

  Am facut un test in urma cu vreo saptamana, cand am aflat de noua optiune, si cel putin la textele tehnice este mai bun decat celelalte tentative de traducatoare automate pe care, de-a lungul timpului, le-am incercat si abandonat.
  Oricum, ma surprinde acest interes sporit pe care Google il manifesta fata de Romania – campanie de bannere, traducator romana printre primele implementate etc.

Post your thoughts