Gică Voicu, redactor-șef la Observator/Antena 1

Gheorghe Voicu, redactor-șef la “7 plus” – și la “Evenimentul zilei” în epoca de glorie Cristoiu – devine redactor-șef la “Observator”/Antena 1. Iliuță Naghi, patronul de la “7 plus”, urmează să aibă și el o oarecare legătură cu “Antenele”. Am asta de la o sursă care a auzit-o din două locuri.

UPDATE: Gică Voicu se va ocupa doar de Observatoarele de la Antena 1, iar Aura Țițirigă continuă să gireze știrile de la Antena 3, deși redacția e comună și prin ea Antena 3 prestează la Antena 1, primește bani și face profit. Mișcarea ar putea fi în legătură cu doi consultanți britanici (unul cu background de ITV) care au fost aduși acum aproximativ o lună ca să relanseze Observatorul. Gheorghe Voicu, la rândul lui, are experiență în zona de presă tabloidă, care e simetrică cu infotainmentul din jurnalele televiziunilor comerciale.

Apariția lui Gheorghe Voicu ar putea fi primul pas către separarea în două redacții de știri diferite pentru Antena 1 și Antena 3. Depinde și de soluțiile cu care vor veni consultanții și de ce va accepta Camelia Voiculescu. Până acum, știrile de la Antena 1 erau gestionate de Adriana Pava.

6 thoughts on “Gică Voicu, redactor-șef la Observator/Antena 1”

 1. Domnule Comanescu,
  dupa cum poate stii, Voicu este prelungirea mainii lui Iliuta.
  Si unde pune mana Iliuta, iese cu tzepe.
  Pastreaza comentariul asta vr-un an si revenim pe el atunci.
  Voiculescu era singurul netzepuit de Naghi din tara asta.
  Pana si Vantu, marele tzepar al Romaniei si-a furat-o de la iliuta Naghi (vezi afacerea GEDP).
  Sunt sanse mici sa ma insel. Repet: Pe tot ce pune mana Iliuta Naghi, se stanteaza cuvantul TZEAPA din start.
  Om trai si om vedea.
  Stima

 2. A lot! Egal multe miliarde minus pt baiatul cu mustata si fond de investitii falimentar. Egal plus pt Ilie (Aprox…7… Ron) Egal toti angajatii din 7 minus -angajati cu CM pe firma de chioscuri. Si cum 1 cu 1 fac intotdeauna 2….
  Afacerea Renne Oradea, ANN, ARN, Watz. Astia, nemtii, si-au luat-o cel mai tare. Pe vreo 22 milioane s-au capatat cu un brand scris alb pe rosu (n.r. National). Vezi afacerea evz IN-Carciog.
  Mai sunt exemple, sunt si date sunt si nume. Sau sa zicem ca asa vorbeste lumea. “Asa am auzit”
  Era aici o discutie libera, nu am dovezi. Poate le-am trait. Poate le-am facut. Le stiu. Le banuie toata lumea. Nici nu vreau sa am dovezi si chiar daca le-as avea nu le-as folosi in folosul sau defavoarea lui IN. Nu pot face nimic contra lui… nu vreau sa fac nimic contra lui sub nici o circumstanta. Repet o iau ca pe o discutie libera.

 3. Adi: este o discuție liberă, atâta doar că încerc să nu las aici loc pentru tot felul de mitraliori înregimentați sau care din simplă oftică spurcă pe cineva cum le vine la gură.

  Știi poate că mă mai dau și eu pe la TV și că însăși ideea asta de blog, cu poză și nume, mă expune la tot felul de porcării, porcărele și porcărioare pe care le spun alții. Aflând eu pe pielea mea cum stau lucrurile, am zis să fiu și mai atent decât atunci când eram ziarist pur și simplu. Sper ca pe atunci să nu fi umplut de fericire pe nimeni care nu merita.

  Ce spui tu, precum vezi, am validat pentru că povestea cu brandul roșu pe alb se potrivește cu ce știu. Cu GEDP nu prea am alte detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *