Ghici cine vine la “Cotidianul”?

Neconfirmat: Nistorescu preia “Cotidianul”, “Prezent” se inchide, iar Turturica trece la “Cotidianul”, impreuna cu o parte din ziaristii pe care i-a purtat de la “Evenimentul” la Realitatea TV si de acolo, la “Prezent”. Ar fi al doilea caz de regrupare a unei redactii sub un alt drapel, dupa plecarea echipei “Pro Sport” la “Gazeta sporturilor”.

Carol Sebastian, fost redactor-sef la “Cotidianul” (fost si el la “Evenimentul zilei” in echipa Nistorescu) e pe curs de coliziune cu TVR, unde ar urma sa preia emisiunea Rodicai Culcer “Saptamana politica” (sau “Retrospectiva politica”, ceva de genul asta). Daca Nistorescu, Turturica si gasca vor ajunge la “Cotidianul”, ii va intampina cu paine si sare Dan Tapalaga, fost si el, din nou, in aceeasi echipa “EVZ”. Cum se stie, Gelu Trandafir a plecat cu destinatia CNA (membru plin din partea Presedintiei) impreuna cu Radu Busneag (membru supleant).

Informatiile neoficiale referitoare la tirajul “Cotidianul” situeaza gazeta in zona a 9.000 de exemplare. Spre deosebire de alte titluri respectabile, ziarul nu prezinta cifre BRAT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *