Gheorghe la Chişinău: Salutare, naţiune!

Lucrurile pe care le-am pus la cale la Chişinău au ajuns pe sticlă, la Prime, televiziunea lider de piaţă acolo. Sunt curios ce părere aveţi de un fragment din ediţia a doua a lui “Salutare, naţiune!”, cu Andrei Gheorghe, scuze de embed, dar nu pot să-l pun mai bine:

Când am început să caut oportunităţi la Chişinău, aveam în cap genul ăsta de emisiune, care se poate vedea foarte rar pe televiziunile româneşti. În linii mari, la Bucureşti Piticul Porno şi Ioan Ghişe se concurează de pe posturi diferite, la emisiuni fără platou, fără decor, fără format, fără subiect şi fără telespectatori. Producţiile care se pot numi producţii sunt doar în număr de patru-cinci pe toate posturile româneşti, mult mai puţine decât acum câţiva ani.

Sigur că la “Salutare, naţiune!”, la Chişinău, mai sunt lucruri de pus la punct, care se vor vedea la următoarele emisii, ca la orice format nou. De emisiune se ocupă dinspre partea românească Indie Studio (în principal, Ana-Maria Caia). În orice caz, Prime a făcut o treabă de pionierat, remarcabilă: acum un an poate, n-avea producţie locală deloc, acum are două formate complexe, “Da sau nu” a lu Dan Negru şi “Salutare” a lui Andrei.

Dacă aveţi chef de mai mult Gheorghe la Chişinău, găsiţi aici cele două ediţii.

Andrei Gheorghe pentru Prime

Din shootingul pe care l-am făcut la Bucureşti pentru Prime, cu Ionuţ Staicu

Post your thoughts