George Stanca redactor-șef adjunct la “Adevărul”

George Stanca, ex-poet, ex-VIP, realizator la OTV, rapidist în continuare (probabil, nu mai știu exact cu ce se ocupă în prezent), a fost numit redactor-șef adjunct la “Adevărul”. Dacă se verifică, Stanca vine să întărească ori partea mondenă, ori pe cea rapidistă. Problema e că vine de la OTV. Ceea ce ar putea să-i facă pe unii să se gândească la faptul că “Adevărul” se duce spre OTV.

UPDATE, 6 februarie: S-a verificat, cu excepția funcției. M-a sunat cineva din managementul “Adevărul”, care îmi spune că Stanca a acceptat o poziție de șef de secție

8 thoughts on “George Stanca redactor-șef adjunct la “Adevărul””

 1. Iuliane,

  Acuma de ce nu mai scrieti despre eliberarea lui Dan Parcalab, de ce nu mai aratati cat de murdar a jucat DIICOT ul? e cam urat din partea hotnews…

 2. Pacat de asa ceva: nu scriu despre eliberarea lui Dan Parcalab fiindca am scris deja. Am fost primul care a dat stirea, in Romania. Hotnews a dat stirea a doua zi. Cat despre acuzatiile de “murdarie” la adresa DIICOT, nu scriu fiindca nu am vreo dovada. Presa cu spume la gura nu e specialitatea mea.

 3. Trustman: eu nu “stiu” ca “Adevarul” se duce spre OTV. Cred ca e posibil sa fi facut o greseala de branding, dar cine stie? Poate calitatile lui Stanca o justifica. Si nu “stiu” nici ca lui Nahoi ii e scarba. In schimb il stiu pe Nahoi si stiu ca n-ar convietui multa vreme cu un loc in care nu se simte bine principial.

  Ce dracu’ are postul asta, oameni buni, de dati toti cu piatra asa?

 4. Mie un astfel de “transfer” mi se pare in logica perfecta a tot ce s-a facut pana acum. O problema pentru brand? Abia acum o sesizezi, domnule consultant? Problema pentru brand a fost de la inceput, de cand au plecat niste oameni si au inceput sa apara alti oameni. Intre timp, masa critica a noilor veniti a ajuns atat de mare, incat singura problema a mai ramas, de fapt…brand-ul. Vor trebui sa-l schimbe, pentru ca nu mai are nici o legatura cu realitatea. Da, OTV suna strident. Dar numai pentru cei care nu au realizat curba pe care s-a ajuns aici.

 5. @ iulian: nici eu nu “stiu” ca ii este scarba lui ovidiu nahoi. am zis ca doar cred asta. poate am folosit un cuvant prea dur, dar senzatia mea este ca nici el, nici laurentiu ciocazanu nu se simt prea bine.

  tocmai ma uitam zilele trecute pe articolele pe care le scriau la evenimentul zilei si pe cele pe care le-au scris la adevarul. fa si tu experimentul asta si spune-mi daca tu crezi ca potentialul lor jurnalistic e folosit la adevarul.

  legat de ostilitatea cu care a fost primita stirea la tine pe blog: e vina ta 🙂 ai un anumit public care nu crede ca george stanca poate face quality dupa ce nu a facut decat divertisment.

 6. Stanca e un scriitor poet si om de cultura si litere de exceptie,trebuie numai sa-l cunosti f f bine ca sa-l poti accepta si tolera cu firea sa rebela,plina de pazmat si furie clocotita,e brutal in exprimare dar tandru si balnd sufleteste,e un copil mare in blana de brontozaur,are o gura de petice potrivite si un condei de cuvinte ticluite si scrie,graieste precum simte si traieste devenind incomod,tepos,aricios,dar mereu tenace in ceea ce apuca sa dea din si de la el.Poate f f mult dar daruieste cu avaritie cate putin si de fiecare data cu daruire si credinta-e un boem uitat de sfarsitul de mileniu(sau secol?!) care trebuie inteles,pastrat,cultivat cu grija si sacrificii.Nu a invatat sa faca echipa cu nimeni dar poate inobila o echipa la o adica.Ce-ati facut cu Giulestino?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *