Gata, am păcătuit cu “Gândul”

De azi, o să mă găsiți în fiecare joi, în Gândul, cu o rubrică de filme, TV, cărți, muzică, evenimente culturale, flori, fete și băieți, cu care vă puteți distra în fiecare week-end. Ceva de genul:

“Ce Halloween scârbos! Mai bine un film bun. Sau o soprană

Petrecerile de Halloween sunt de toată jena. Sau cel puţin anunţurile lor. Totuşi, în weekendul ăsta avem o premieră de film românesc (Box, de Florin Şerban) şi un Palme d’Or la Mall. Iar o soprană celebră cântă Dowland şi Purcell la Palatul Bragadiru.

Ia-ţi dovleacul de la magazinul de dovleci şi pe ăla cu care te-a dotat mama şi vei fi bine primit, sau măcar cu siguranţă privit, în tot felul de locuri în care te poţi face ruşine cu el(e). La Voila (Budişteanu 21-23), DJ CLS şi Dragoş pun pe 31 octombrie muzică şi fac cocktailuri şi poanta e că DJ CLS şi Dragoş sunt două deghizări a două foste personaje importante din presă, dar nu te aştepta la Dinu Patriciu şi Adrian Păunescu, că nu e chiar aşa de Halloween.

În rest, am căutat prin programul cluburilor şi ni s-a făcut scârbă de chestii gen petrecere sexy cu 40 de hostese, cu o singură excepţie, un loc pe nume Joy Club (Vasile Lascăr 171). Oamenii de-acolo s-au gândit că şi copiii au chef să se mâzgălească şi fac un fel de matineu de Halloween vineri, de la ora 18.00. Îi aşteaptă un vrăjitor şi o vrăjitoare, cu siguranţă îmbrăcaţi. Dacă ai chef de hostese caută-le pe Internet, nouă ni s-a luat. La fel şi cu dovlecii. N-ai să crezi dar sunt magazine care vând aşa ceva online, noi nu le facem reclamă, e treaba statului să subvenţioneze agricultura.”

Prima tură de recomandări e aici.

Aștept sugestii și comentarii despre ce v-ar putea interesa.

Post your thoughts