Gache: Mai putem o dată?

Dacă n-aţi fi fost voi, acest post ar fi fost un necrolog. Nu e şi trebuie să încep cu începutul, ca să înţelegeţi de ce. Anul trecut, către vară, veneam la voi cu încă o cerere de cancer de pe internet, în persoana unei fiinţe de la BRAT de care habar nu prea aveam, pe nume Alina Gache. Aveam doar garanţii că e un caz real.

Alina Gache avea ficatul făcut praf de o tumoare supercalifragilistică, dar, ca de obicei, mai exista o speranţă. Anume, scumpă şi prin Austria. Dumnezeu ştie de ce, dar şi cu ajutorul unor tipi precum Dragoş Stanca şi mulţi alţii, în loc să moară, Gache asta a ajuns pe la Viena. S-au stâns banii. S-a operat şi după aceea n-am mai auzit de ea vreo cinci săptămâni, de credeam că a ieşit rău de tot.

După aceea, am primit un mail de la soţul ei, că nu e prea bine, că i-au făcut operaţia dar i-au găsit o tumoare şi mai supercalifragilistică decât cea pe care o presupuseseră medicii din România. Buni, nu mă îndoiesc, şi ştiţi de ce? Şi-au declinat competenţa atunci când trebuia.

Gache, Alina, doamna cu ficatul în formă de supernovă, a dispărut o vreme din atenţia mea. Părea un meci pierdut. A murit vag, din nou, în capul meu, am mai scris un necrolog tot acolo, fiindcă n-avea niciun rost să arunc în voi cu tumori şi să vă stric ziua. Au trecut, poate, vreo opt luni sau ceva de genul ăsta. Am uitat. E normal să uităm.

Până zilele trecute, când am primit pe mail un susurat de la Cristi, bărbatu-său. Gache trăieşte. Ba chiar experţii de la Viena i-au zis că mai are o operaţie, a doua, şi s-ar putea, ce credeţi?, să scape. Nevătămată. Dacă Gache, Alina şi Cristi, au destui bani pentru intervenţie.

Comanescu e nesimţit, n-are voie să umble, cu cuvinte de-astea, prin măruntaiele voastre, o să ziceţi. Ba am voie, spun eu, şi ştiţi de ce? Fiindcă, cred, mai putem o dată.

Detaliile practice ar fi:
Alina-Daniela Gache
CNP 2700211214606
BRD, sucursala Marie Curie
CONT RON: RO26 BRDE 441S V618 9773 4410
CONT EUR: RO95 BRDE 441S V618 9829 4410
Cod SWIFT: BRDEROBU

Dacă doriţi contracte de sponsorizare şi altele: gacheDOTalinaATgmailDOTcom, 0729 868 098.

 1. anonim Reply

  donat acum 2 min 200 RON, imi pare rau ca nu pot mai mult.

 2. aurel Reply

  iulian, daca vrei sa o ajuti cu adevarat, vorbeste cu companiile de telefonie si ofera oamenilor un nr de tel la care sa se poata da un sms contra unei sume de bani. e mult mai simplu, iar companiile sunt dispuse se ajute fara probleme. ar ajuta si sa spui pana cand se poate dona si de cati bani este nevoie.

 3. Iulian Comanescu Reply

  Dragă Aurel, am folosit SMS-urile într-un alt caz şi pot spune că funcţionează numai dacă ai un vehicul promoţional puternic, gen TV. Data trecută când eu şi alţii am scris despre Alina s-au strâns în schimb bani destul de mulţi.

  Există o mulţime de oameni cu probleme şi de aceea circulă multe apeluri pe internet. Trebuie să faci cumva diferenţa între ele, de aceea scriu.

 4. Anca Reply

  Daca inca mai putem, scrii si despre Nic? Te rooog! De fapt, te roaga toata echipa Reader’s Digest 🙂

Post your thoughts