Forbes România

Martie 2009, 50.000 de exemplare, conţinut 60% românesc – 40% internaţional, de două ori pe lună.

 1. YODA BLOG Reply

  Sa vedem daca vor mai merge pe aceleasi criterii de intocmire a clasamentului “Top 500 miliardari.

 2. BABILONUL IMOBILIAR Reply

  Ideea era ca topul care l-a scos pe seful de la Adevarul nr 1 intre bogatasii romani…(la comanda?), “Adevarul-500 miliardari” va deveni “Forbes-500 miliardari”.
  Deh…, laudarosenia si ingamfarea lui Patriciu…costa!! 🙂
  Ca-i merge capu’, aia-i alta treaba…
  Salutara prezenta Forbes la noi. Desi, la cata “simpatie” au romanii pentru cei care au “adunat…cinstit” (sau “ne”) averi in vremile post-revolutionare…, nu vor sparge piata cu asta.
  Din punct de vedere al veridicitatii, personal, mi s-a parut mai credibila si mai bine structurata analiza din acest an din “Capital”.

 3. bibliotecar Reply

  Nu mă prea pricep, dar cele 50.000 de exemplare aruncate la lansare sunt pentru a agăţa publicitarii? Nu e un tiraj hazardat pentru primul număr?

 4. YODA BLOG Reply

  Si sper ca la editia de anul viitor sa nu mai fie probleme cu citirea continutului dinspre mijlocul topului. Abia am putut citi ce scrie la mijlocul revistei, titlul era trunchiat.

 5. Iulian Comanescu Reply

  Cristi: coperta e un dummy, nu ai cum să ai de-acum subiectele pentru martie 🙂

  Bibliotecar: la ochi mi se pare un tiraj corect pentru primul număr. Tragi mai mult în general, vezi ce se întâmplă şi după aceea dimensionezi tirajul în funcţie de vânzări, cu +25% retururi, să zicem. Media plannerii oricum n-o să fie impresionaţi de tirajul tipărit, fiindcă ei se iau după rezultatele de la BRAT.ro şi audienţe.

 6. trump Reply

  O publicatie care va pe piata la concurenta cu Money Epress, Business Magazin si Torneo (fosta Businessman’s). Ca periodicitate, se plaseaza alaturi de Biz, ca si concept mai mult alaturi de Torneo. Toate revistele astea la un loc n-au un asemenea tiraj deci asteptarile astora de la Adevarul sunt mult peste ce poate oferi piata romaneasca. Da si banii lu Patriciu trebuie chelutiti cumva…

 7. dani Reply

  iulian,
  ai auzit ceva legat de o intarziere a lansarii forbes?

Post your thoughts