Foamete, Labă și Muia fac furori la CNA

Radu Foamete, Marcel Muia și Vasile Labă [[loc de inserat o glumă porcoasă]] au fost subiectele emisiunii “Răi, da’ buni” de pe Antena 2, pe 27 mai. Date fiind poantele făcute de Mihai Morar [[loc de inserat o glumă cu blogul lui de pe HotNews]], ei au devenit și subiectul unei scrisori de atenționare a CNA către Antena 2.

E cam de doi lei să te tot iei de numele lui Labă, Foamete și Muia, e drept. Totuși, mă gândesc dacă Jay Leno primește scrisori de la FCC, CNA-ul american, ori de câte ori face glume cu nume în rubricuța aia cu titluri din ziare pe care o puteți vedea seara târziu pe Antena 3. Și face de obicei vreo două pe ediție.

20 thoughts on “Foamete, Labă și Muia fac furori la CNA”

 1. Da si cetatenii respectivi se fac vinovati de indolenta. Nu pot sa cred ca cei de la starea civila nu l-ar fi schimbat numele daca ar fi cerut-o. Cam ce dotare trebuie sa ai la mansarda sa nu te gandesti ca atunci cand vei candidat de primar lumea o sa se cam sparga de ras daca zici ca esti cu Muia.

 2. Pai avand in vedere ca in weekend sunt alegeri cred ca o sa primim toti cate o scrisoare de atentionare de la CNA ca sigur o sa ne luam…cum il chema pe ala?…Muia …de la alesii nostri :)))

 3. CNA-ul asta chiar nu are ce face?
  Si pana la urma, cum sa votezi ca primar pe LABA? Sau MUIA?
  Va dati seama ce e pe capul copiilor lui Muia? Mai ales daca sunt fete??? 🙂

 4. cand a aparut prima data cuvantul laba( de animal) ?
  cand a aparut in slang cuvantul laba?
  Nu crezi ca e putin cam mult sa spui ca toti ar trebui sa-si schimbe numele?

 5. Propuneri de slogan de la “binevoitori”:

  Noi ne ținem de Laba.
  Laba – fapte, nu vorbe.
  Laba în sprijinul cetățenilor.
  Vine Laba.
  Laba pentru modernizare. Pentru ei, pentru voi, pentru noi toți,
  Laba. Alegerea corectă
  Laba. Laba din dragoste pentru Bârgău.
  Laba la PRIMARIE!
  Gospodaru’ Laba o sa faca treaba!
  PD-L sustine LABA!
  Laba nu te lasa la greu!
  Nu vota cu stinga, Laba e de dreapta.
  Laba. Ceea ce meritam!
  Cu Laba vom reusi
  Laba. Eu fac, alții promit!
  Prestație slabă? Treci pe Laba!
  Dreapta e slabă? Susține-o cu Laba!

 6. Fara legatura cu subiectul.
  Sau s-ar putea gasi niste apropieri, tinand mai mult de trimiteri hermeneutice 🙂
  Sunt zvonuri sau ringier se confrunta cu un nou val de plecari? De data asta libertatea pentru femei… Toata echipa? Stii ceva de asta?

 7. nu prea stiu ce ar fi de zis. Asa e numele omului. Nu mi se pare fair-play sa se lege cineva de el, atata timp cat singurul motiv este numele de familie, nici macar cel mic. La Eforie Nord este un candidat Ciocanel. Discutam cu un prieten si ii spuneam: “Am tot respectul pentru el, o fi un om bun, o fi facut lucruri bune, dar daca as fi facut parte din echipa de campanie, l-as fi rugat sa isi schimbe numele, cu ceva timp inainte de inceperea ei. Orice ar fi, nu poti sa apari in plina campanie cu numele asta. Dar oamenii nu au nici o vina. Goana dupa senzational, cam ieftin dupa parerea mea, este de vina.

 8. Prin natura meseriei am cunoscut o clienta pe care o chema Muia Dana. Si a trebuit sa-i dau telefon. Am intrebat politicos : Doamna Dana ? Mi-a raspuns “Muia Dana !”. Unii oameni chiar se mandreasc cu numele lor !

 9. sunteți drăguți voi cum le recomandați să-și schimbe numele pe cale administrativă, ceea ce nu e rău. însă, în rom. ca să faci această manevră ai nevoie de timp, răbdare și bunăvoință, căci procesul e anevoios și enervant. eu am reușit să produc actele necesare (opt la număr, dacă nu mă înșel) pe parcursul unei luni întregi (lucram, da?, iar instituțiile statului nu au program după-masa). le-am înscris la primărie alături de motivul serios pentru care vroiam să-mi schimb numele (și nu, divorțul nu s-a încadrat, am mințit, am zis că, ziarist fiind, am fost mai cunoscută după numele de fată) și, după trei luni întregi am primit decizia (mor de curiozitate să știu ce au verificat în timpul ăsta, căci aveau deja cazierul meu juridic, fiscal și toate celelalte documente care dovedeau că nu sunt un caz penal).

 10. @ alt_nume
  Consider ca un nume ca Muia (sau altele asemanatoare) justifica in totalitate efortul. Dealtfel daca ai treaba cu statul in orice domeniu vei intalni birocratii interminabile.

  @giosatana
  Laba a aparut in argou din timpuri imemoriabile. Toate cuvintele romanesti referitoare la sex sunt vechi rau. Spre exempli, “a fute” vine din latina. “Fututor” era cel care fute iar “Fututrix” cea care se fute. Si in serialul Rome era un “fututrix” pe pereți (grafitti antic) cu referire la Servilia.

 11. Mie nu mi se pare ceva de ras … in primul rand numele “muia” vin din limba greaca …inseamna musca …in cipru auzi tot timpu muia … probabil parintii lu muia au emigrat in timpul celui deal 2lea razboi mondial…si apropo ca sa`ti skimbi numele dureaza cam mult …cu sistemul nostru tre sa ai o rabdare de fier si sa umblii o gremada …. omu e special ..cati de muia mai sunt nu .??? si daca va uitati in istorie aproape toti eroii au nume ciudate sau marii oamenii ai lumiii …numele lor de cate ori lea`ti auzit in alta parte…e special omu!! Muia ..marfa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *