FHM a dat petrecere virtuală în Second Life

FHM e prima revistă din lume care a dat o petrecere virtuală în Second LIfe, dar nu și prima instituție de presă prezentă acolo, fiindcă Reuters are un birou acolo de multă vreme. Un avatar-fetiță a invitat niște alte avataruri la un club numit Wildbeast ș.a.m.d. Cum e o mahmureală virtuală?

Comunicatul de presă:

Comunicat de presa

SI NE-AM DISTRAT IN STIL FHM IN SECOND LIFE!

Bucuresti

25 aprilie 2007

FHM este prima revista din lume care a organizat o petrecere in SecondLife!

Peste 100 de persoane au participat la petrecerea FHM de aseara in lumea virtuala SecondLife. Evenimentul a avut ca pretext lansarea editiei virtuale FHM si a fost gazduit de avatarul Ilincai Vandici sub numele Ilinca Voom.

Petrecerea a avut loc pe data de 24 aprilie, in clubul Wildebeast (Satoo/117.228/4.37014), incepind cu ora 21 ora Romaniei. Evenimentul a fost afisat public in meniul search din SecondLife si in sectiunea Events de pe site-ul www.secondlife.com

La evenimentul FHM din Second Life de aseară au participat peste 100 de persoane. S-a dansat, s-a baut (decent) si s-au castigat mulți lindeni (dolari secondlife-ieni). In plus, participantii s-au delectat cu o multime de momente interesante: fete la bara si multe concursuri haioase.

Ilinca Voom gazda petrecerii, la un moment dat s-a incalzit atat de tare incat a renuntat la parte din haine (a se citi “fusta”).

Asa cum se obisnuieste la fiecare eveniment monden cu staif, toti invitatii au primit un cadou la plecare: un exemplar gratuit FHM Special Second Life edition. In plus, cei mai activi dansatori au primit cate un tricou branduit FHM.

Deoarece petrecerea s-a bucurat de un real succes, FHM va organiza in viitor si alte petreceri in Second Life.

FHM este citit lunar de barbati din 30 de tari ale lumii si este cea mai vanduta revista pentru barbati de pe piata romaneasca.

In fiecare luna FHM pregateste editoriale cu cele mai sexy vedete si cele mai frumoase prietene si studente care graviteaza in jurul nostru, aspecte extreme ale vietii, noutati de pe piata interesante pentru barbati (masini, gadgeturi, filme), moda, topuri si recomandari mondene.

FHM este editat de Sanoma Hearst Romania, un grup editorial infiintat in 1999 care publica si lunarele Beau Monde, Casa si gradina, Cosmopolitan, FEMEIA., Mami, National Geographic Romania si saptamanalele Femeia de azi si Story.

5 thoughts on “FHM a dat petrecere virtuală în Second Life”

  1. astept cu interes sa apara in lumea reala organizatii care sa protejeze dreptul animalelor de companie virtuale din second life si procese reale pe motiv de misoginism si prostitutie virtuala,tot in second life.

  2. am incercat foarte mult sa imi fac si eu un cont cel putin free si nu am reusit (pe Second Life) cine crede ca ma poate ajuta va las un id de mess (bogdan22martie) va rog sa ma contactati multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *