“Femeia de azi” comunica 72 de mii vandute/editie

Sanoma-Hearst, editorul “femeia de azi”, comunica aproximativ 72 de mii de exemplare in medie pe numar, in perioada 20 iulie-1 octombrie crt.

Despre strategia Sanoma si “femeia de azi” s-au murmurat diverse lucruri prin piata. Astept reactii 🙂

UPDATE: Rodica Dirzu, redactor-sef la “Lumea femeilor” e bilunar si s-a repozitionat ca mid-market de ceva timp. Comparatia dintre cele trei titluri cade, drept pentru care n-o mai vedeti decat in comunicatul Sanoma. Scuze Rodicai fiindca nu eram la curent si bine-a venit pe blog.

Comunicatul Sanoma

Bucuresti,

25 octombrie 2006

Revista �femeia de azi� vinde peste 70.000 de exemplare in medie pe saptamana

Relansata in 20 iulie 2006, revista saptamanala �femeia de azi� are vanzari medii de 72.037 copii pe editie, pentru primele 10 numere (20 iulie 2006 – 1 octombrie 2006).

Cu aceste rezultate de vanzari, revista �femeia de azi� devine un jucator important pe piata revistelor mass-market pentru femei. De asemenea, aceste cifre plaseaza �femeia de azi� peste competitorii �Ioana� (60.562 exemplare vandute in medie pe editie, BRAT, Ian.-Iun. 2006) si �Lumea femeilor� (48.060 exemplare vandute in medie pe editie, BRAT, Ian.-Iun. 2006). Atasat gasiti graficul vanzarilor.

Mai mult, costul pe mia de exemplare vandute la valoarea rate card este de 39 euro pentru �femeia de azi� in comparatie cu 53 de euro pentru �Ioana� si 54 euro pentru �Lumea femeilor�.

Pe un ton prietenos,”femeia de azi” imbina utilul cu placutul. Informatia cu emotia. Revista se adreseaza femeilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 50 ani, venituri medii, educatie medie si mare. Sunt traditionale si orientate catre familie, fara a fi conservatoare.

�Femeia de azi� este un brand care si-a dovedit deja puterea. Am investit si vom continua sa investim in acest brand. Pentru cititori inseamna produse din ce in ce mai indragite. Pentru clientii de publicitate, speram ca investitia noastra sa fie una eficienta si pentru ei.

Sanoma Hearst Romania mai editeaza urmatoarele publicatii: Beau Monde, Casa si gradina, Cosmopolitan, FEMEIA., FHM, Mami, National Geographic, Scrii si Castigi! si Story.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *