“Felicia” – titlu nou marca Voiculescu

Joia, 24 de pagini, 1,5 RON, low market, concureaza “Formula AS” si “Medicina naturista”. Director: Gabriela Firea, redactor-sef Florentina Ionescu. Am vazut pe taraba primul numar, care il are pe coperta pe leacul babesc Mircea Radu.

E-mail-ul:

Grupul Intact si-a imbogatit portofoliul de publicatii cu saptamanalul „Felicia�, o revista despre spiritualitate, sanatate si armonie, care se pozitioneaza in principal pe segmentul revistelor populare de sanatate.
Revista se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, vizand cititorii interesati sa gaseasca fericirea si echilibrul interior, dupa cum a explicat Florentina Ionescu, redactorul sef al publicatiei.

Publicatia, al carei titlu simbolizeaza termenul pentru „fericire� la romani, isi propune sa abordeze o serie de subiecte care sa ii ajute pe cititori sa isi gaseasca fericirea, in toate formele ei: fizica, sufleteasca, spirituala, spune Ionescu. Astfel, Felicia contine pagini de tratamente naturiste, sanatate, parapshihologie, moda si stil, bucatarie, stiinta, religie, turism si casa si gradina. Acestora li se adauga materiale de divertisment si cultura, precum si interviuri cu vedete si reportaje.

Desi Florentina Ionescu sustine ca Felicia este o revista generalista, in ideea ca „echilibrul inseamna putin din toate�, directorul publicatiei, Gabriela Vranceanu Firea, spune ca revista se pozitioneaza in sectorul publicatiilor populare, de sanatate. Astfel, printre concurentii revistei se numara titluri precum Formula AS sau Medicina Naturista.

Felicia apare saptamanal, in fiecare joi, in format de tip tabloid, pe hartie de ziar. Pentru moment, revista apare in 24 de pagini, urmand ca in saptamanile urmatoare numarul de pagini sa creasca la 32, ca urmare a feedback-ului imediat primit de la public, a spus Vranceanu Firea. Felicia a fost distribuita la nivel national in 60.000 de exemplare, pretul unei copii fiind de 1,5 lei.

Felicia reprezinta primul proiect al Media Casa Press, o companie de publishing recent infiintata, ai carei actionari sunt Camelia Voiculescu – 70% si Gabriela Vranceanu Firea – 30%. Compania este parte a grupului Intact. Pentru acest an, compania intentioneaza sa aduca cititorilor romani si o revista de mondenitati sub franciza, dar si sa lanseze o publicatie politica, un produs 100% romanesc, dupa cum a declarat Vranceanu Firea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *