EXCLUSIV!!! Despre exclusivități

Azi a fost o zi plină de exclusivități în presa românească. O parte a ei, a presei, a “intrat în posesia” unor transcrieri de convorbiri telefonice ale unui mogul și le-a băgat cuminte în sumar cu titlul “Stenograme”, că vinde mai bine decât banalul “transcrieri”. Cu o abilitate profesională caracteristică, bucata aia de presă s-a gândit că numai ea, prăvălia cutare, a intrat în posesie și a ornat întreaga poveste cu strigarea “Exclusiv”, apărută în consecință prin mai multe locuri.

În paralel, televiziunea mogulului cu convorbirile, ajuns la mare ananghie, a obținut și ea o exclusivitate sfidătoare. Cu ultimele puteri, s-a târât la mogul acasă, unde a aflat că fusese o percheziție și că ea, percheziția, împușcase cu alice de cauciuc un cățel. Au fost și imagini în exclusivitate de la camerele de supraveghere de-acasă de la mogul, că nu le are numai pe alea de la televiziune. Imagini exclusive pe care scria, desigur, “Exclusiv”.

E mai greu de calculat cât au investit cei cu stenogramele pe investigații, că au fost mai mulți cu exclusivitatea aia (sic), dar, ca să-i descopere televiziunea cățelul împușcat la el în curte, mogulul aflat la ananghie a cheltuit anul trecut 69 de milioane de euro. La venituri de 30. Scăzând una din alta aflăm pierderile.

Share this...
Email this to someoneShare on LinkedInShare on RedditTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *