Eugen Nicolăescu pe bloguri. Numai la Realitatea TV

4 thoughts on “Eugen Nicolăescu pe bloguri. Numai la Realitatea TV”

  1. “Toți suntem în situația de a mai învăța ceva, ultimul care credea că le știe pe toate a fost împușcat în 1989 și sper ca alții să nu aibă soarta lui, inclusiv actualul președinte”, a declarat președintele Camerei Deputaților.”
    Ce parere aveti de aceasta afirmatie a lui bogdan olteanu? Cred ca apropierea alegerilor, de care s-au ferit de un an, ii face pe liberali sa-si piarda mintile.Punem pariu ca vor face in asa fel sa nu se tina alegerile anul asta? Inundatii, seceta, referendum, Irak, bugetul pe 2008, motive nu se gasesc disperatii astia din pnl?

  2. Nicolaescu greseste cand deschide un razboi cu o institutie media. E deja vizibil, publicul nu e de acord cu prezenta lui in fruntea Ministerului Sanatatii, iar faptul ca a iesit la scandal, in fata tuturor, nu a facut decat sa aminteasca unora ca omul asta chiar nu are ceva mai bund e facut. E rusinos faptul ca un ministru jigneste o jurnalista pentru simplul motiv ca postul de televiziune la care lucreaza nu prezinta situatia din medicina pe atat de frumos cum s-ar astepta el.
    De asemenea, faptul ca Realitatea face o drama din acest eveniment nu e un avantaj. Nimeni nu vrea sa auda la nesfarsit pe post, sau sa citeasca pe site ca un contabil pnl-ist numeste “Realitatea cea mai ticaloasa televiziune”. Mai ales ca cel care ataca nu e nici macar un om atat de important, dar expunerea pe care o are gratie scandalului ii da amploarea unui om mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *