Eugen Nicolăescu pe bloguri. Numai la Realitatea TV

Supărat aşa cum e pe Realitatea TV, Eugen Nicolăescu a intrat pe blogul lui Constantin Creţan de la Realitatea.net cu un răspuns la postarea “Ministrul insanităţii”. Nicolăescu rămâne pe poziţiile lui – că Realitatea spune minciuni şi toate cele ce le ştiţi de la TV.

 1. Moshu49 Reply

  Ce-mi place! Parca am citit un raspuns de-al lui Nastase de pe blogul lui. Cap are, minte ce-i mai trebuie!

 2. milli Reply

  “Toţi suntem în situaţia de a mai învăţa ceva, ultimul care credea că le ştie pe toate a fost împuşcat în 1989 şi sper ca alţii să nu aibă soarta lui, inclusiv actualul preşedinte”, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor.”
  Ce parere aveti de aceasta afirmatie a lui bogdan olteanu? Cred ca apropierea alegerilor, de care s-au ferit de un an, ii face pe liberali sa-si piarda mintile.Punem pariu ca vor face in asa fel sa nu se tina alegerile anul asta? Inundatii, seceta, referendum, Irak, bugetul pe 2008, motive nu se gasesc disperatii astia din pnl?

 3. Dacian Reply

  Nicolaescu greseste cand deschide un razboi cu o institutie media. E deja vizibil, publicul nu e de acord cu prezenta lui in fruntea Ministerului Sanatatii, iar faptul ca a iesit la scandal, in fata tuturor, nu a facut decat sa aminteasca unora ca omul asta chiar nu are ceva mai bund e facut. E rusinos faptul ca un ministru jigneste o jurnalista pentru simplul motiv ca postul de televiziune la care lucreaza nu prezinta situatia din medicina pe atat de frumos cum s-ar astepta el.
  De asemenea, faptul ca Realitatea face o drama din acest eveniment nu e un avantaj. Nimeni nu vrea sa auda la nesfarsit pe post, sau sa citeasca pe site ca un contabil pnl-ist numeste “Realitatea cea mai ticaloasa televiziune”. Mai ales ca cel care ataca nu e nici macar un om atat de important, dar expunerea pe care o are gratie scandalului ii da amploarea unui om mare.

Post your thoughts