EMI/ARBOmedia lansează Ziarul de Brăila

550_ziarul_de_braila.jpg

– 16 pagini/4 color
– al optulea titlu ARBOmedia, dar primul ziar pornit de la zero. EMI deține pachetul majoritar la companiile care editează “Viața liberă” – Galați, “Ziarul de Iași”, “Obiectiv” – ediție de Vaslui, “Monitorul de Cluj”, “Monitorul de Alba”, “Monitorul de Sibiu” și “Monitorul de Mediaș”
– vânzări de publicitate, desigur, prin ARBOmedia.

EMI a fost cotată recent la Bursa din Frankfurt și țintește 20 de titluri locale, plus un număr de tipografii.

Campania de imagine – pe elemente emoționale legate de regiune. Mie ideea outdoor-ului mi se pare foarte bună, realizarea mai puțin:

550_ziarul_outdoor.jpg

10 thoughts on “EMI/ARBOmedia lansează Ziarul de Brăila”

 1. E foarte bine! Ma bucur sa aud de aparitia acestui ziar. Piata publicatiilor din Braila a suferit mult! Avem doar 3 ziare. Mai sunt cateva publicatii saptamanale dar care au stiri deja invechite. In zilele noastre un om castigat e un om informat! E bine ca mai apare inca 1 pentru a ridica putin stafeta. Abia astept sa vad primul numar.

  blogu.isgreat.org/1/

 2. daca va fi de valoarea celorlalte trei, atunci mai bine nu ar aparea. Si la ce nume am auzit eu ca sunt prin redactie…armanda filipine va spune ceva?in afara de laurentiu arama, restul sunt nulitati in ale jurnalismului…dar asta e doar o parere

 3. Am auzit multe si m-am obisnuit sa ascult putine. Cotidianul asta are un trust in spate lucru care nu este valabil si pentru celelalte publicatii brailene…in consecinta asta ar trebui sa spuna ceva…daca in timp nu va spune nimic atunci inseamna ca m-am inselat. Presa scrisa din Braila merge bine asa ca aceasta publicatie va merge bine si ea…nu fiti rautaciosi ceva nou pentru oamenii de presa ar trebui sa insemne provocare nu frustrare…ce ziceti?

 4. Ispas a facut o greseala pe care o va regreta: a pus sefi la Ziarul de Braila … niste galateni! este de notorietate raca dintre braileni si moldovenii din galati … greseala si mai mare este ca seful acestuia este baiatu’ lu’ macovei de la Viata Libera … adica a pus botu’ la nepotisme …
  unii zic ca e un bun manager silviu ispas … acum se demonstreaza contrariul!

 5. desi a nou aparut, ziarul de braila le bate pe celelalte. are informatii, nu este improvizat si nu face jocurile nimanui, cum se vede de la o posta la obiectiv linge obrazul primarului dupa ce l-a scuipat trei ani si la cealalta caricatura media- arcasu’- caruia familia vasioiu i-a cazut cu tronc. ca sa nu mai vorbim de monitorul psd

 6. ziarul de braila a aparut. acum ar mai trebui sa apara si braila la intrevederea asta. altminteri, degeaba. dealtfel, daca stau si ma gindesc nitel in braila sunt cu acest nou ziar, 4 cotidiene. periodicele cu alt fel de aparitie decit cotidiana nici nu se pun la socoteala. sunt nesemnificative, si din punct de vedere al continutului si din punctul de vedere al audientei. televiziune locala nu se poate spune ca exista cu adevarat. 2 ore de emisie la un post, cu ghilimele, de provider de cablu, si cam 2 ore si jumatate parca, zilnic la ore de exceptionala audienta, tot cu ghilimele, la antena 1. posturi de radio locale nu mai exista, poate cu exceptia unuia singur specializat pe manele in general, de toate soiurile, de la guta la personaje pitoresti din asa zisa politica sau administratie locala. chiar este o intrebare, de ce o fi aparat un nou cotidian?! este adevarat ca … mai bine ma opresc aici. cui ii pasa in definitiv ca a mai iesit un cotidian la braila?!? asta, braila, e la ora actuala struto-camila, o combinatie eficienta de tara lu` papura voda cu unde a dus mutu` iapa sau si-a intarcat dracu` copii! mi-e sila deci.

 7. pentru expat: un ziar nou este oricand binevenit in orice oras, mai ales la braila, unde baronii si-au subordonat presa locala. noua publicatie are un aspect civilizat, nu pune pe prima pagina toate nenorocirile si, cel putin pana acum, nu am sesizat ca ar face jocurile cuiva. poate ca braila are astfel ocazia sa poata compara ziarele si sa vada ca se poate face presa si fara patima. citesc ziarul de braila pentru ca are cele mai multe informatii si este echilibrat.

 8. hmmm…l-am citit si nu pare deloc informat . unele stiri sunt luate dupa ureche si neargumentate iar pentru cateva articole se ia doar parerea cetateanului de pe strada fara sa mearga la fata locului pentru a vedea care e adevarul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *