EMI/ARBO lansează un ghid TV sindicalizat în publicațiile locale

Alege TV

EMI/ARBO lansează un ghid TV gratuit distribuit sindicalizat împreună cu ziarele sale locale, în 80.000 de exemplare. “Alege TV” are 24 de pagini A 4 și va fi inserat vinerea în “Gazeta de Sud”, “Monitorul de Alba”, “Monitorul de Cluj”, “Monitorul de Mediaș”, “Monitorul de Sibiu”, “Obiectiv – Ediție de Vaslui”, “Viața liberă Galați”, “Ziarul de Brăila” și “Ziarul de Iași”.

Mișcarea ar putea surprinde în contextul în care ghidurile TV nu mai sunt considerate o afacere atât de bună. Totuși nu e vorba de o publicație de sine stătătoare, ci de un insert gratuit care sporește valoarea titlurilor locale. Formula sindicalizată (syndicated) nu a fost de altfel testată la scară mare în România.

5 thoughts on “EMI/ARBO lansează un ghid TV sindicalizat în publicațiile locale”

 1. Depinde ce înseamnă “la scară mare”: Pro TV Magazin se distribuie într-un pachet cu publicațiile locale Publimedia (Clujeanul, Sibianul etc.) de o vreme bună, chiar dacă există și ca publicație de sine stătătoare.

 2. Andrei: Da, ai dreptate, e o formulă apropiată. O singură diferență: Pro TV Magazin a fost gândit ca publicație de sine stătătoare și nu ca insert sindicalizat, deși la un moment dat se distribuia cu mai toate publicațiile locale ale lui Sârbu. Acum nu mai știu care e situația.

 3. @Iulian Comanescu
  @Andrei

  Va doresc un Paste Fericit, caldura sufleteasca si tot ceea ce va doriti coi. Si nu am venit cu “mana goala”. Vreau sa va fac un cadou. Accesati link-ul de mai jos, o sa fiti placut surprinsi. Este vorba de un roman care traiaieste in SUA si pasiunea lui sunt montajele. Pe mine m-a cucerit,

  Cu prietenie,

  Petrisor Socol

  http://www.youtube.com/watch?v=ql-eBt1w69E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *