EMI/ARBO lansează un ghid TV sindicalizat în publicaţiile locale

Alege TV

EMI/ARBO lansează un ghid TV gratuit distribuit sindicalizat împreună cu ziarele sale locale, în 80.000 de exemplare. “Alege TV” are 24 de pagini A 4 şi va fi inserat vinerea în “Gazeta de Sud”, “Monitorul de Alba”, “Monitorul de Cluj”, “Monitorul de Mediaş”, “Monitorul de Sibiu”, “Obiectiv – Ediţie de Vaslui”, “Viaţa liberă Galaţi”, “Ziarul de Brăila” şi “Ziarul de Iaşi”.

Mişcarea ar putea surprinde în contextul în care ghidurile TV nu mai sunt considerate o afacere atât de bună. Totuşi nu e vorba de o publicaţie de sine stătătoare, ci de un insert gratuit care sporeşte valoarea titlurilor locale. Formula sindicalizată (syndicated) nu a fost de altfel testată la scară mare în România.

 1. Andrei Reply

  Depinde ce înseamnă “la scară mare”: Pro TV Magazin se distribuie într-un pachet cu publicaţiile locale Publimedia (Clujeanul, Sibianul etc.) de o vreme bună, chiar dacă există şi ca publicaţie de sine stătătoare.

 2. Iulian Comanescu Reply

  Andrei: Da, ai dreptate, e o formulă apropiată. O singură diferenţă: Pro TV Magazin a fost gândit ca publicaţie de sine stătătoare şi nu ca insert sindicalizat, deşi la un moment dat se distribuia cu mai toate publicaţiile locale ale lui Sârbu. Acum nu mai ştiu care e situaţia.

 3. Petrisor Socol Reply

  @Iulian Comanescu
  @Andrei

  Va doresc un Paste Fericit, caldura sufleteasca si tot ceea ce va doriti coi. Si nu am venit cu “mana goala”. Vreau sa va fac un cadou. Accesati link-ul de mai jos, o sa fiti placut surprinsi. Este vorba de un roman care traiaieste in SUA si pasiunea lui sunt montajele. Pe mine m-a cucerit,

  Cu prietenie,

  Petrisor Socol

  http://www.youtube.com/watch?v=ql-eBt1w69E

Post your thoughts