Ei, da, am relansat Blogurile HotNews.ro

Dragii mei, dacă ați intrat aici după ora 23.30, pe 28 decembrie, sau mai târziu, vedeți cam care-s Blogurile HotNews.ro, versiunea doi, cu minime ajustări pe care o sa le remarcați on-line de la data lansării oficiale, 1 ianuarie 2007. Până atunci, voi, cititorii noștri care sunteți nu doar la fel de inteligenți ca noi, ci și adesea la fel de prolifici și mai bine informați decât noi, gazdele blogurilor, sunteți invitați să veniți cu critici și sugestii la fel de relevante ca de obicei în subsolul postului de față.

Am căutat claritatea, simplitatea și consecvența, care în România nu e a proștilor, ci a deștepților, după părerea mea. Nu e un proiect de Oscar, dar țin să mulțumesc aici, pe lângă mamei și tatei, lui Rareș Tăușance (setup-uri noi WordPress, portare bază de date veche), Andrei Robu (Hambar 18, headere), Liviu Dragomir (Direct Design, layout și cod pagină de gardă), Ionuț Radu (setări server), Vlad Tocae, Ioan Mărgărit, Andrei Woinaroski (implicare în proiect, spume, încurajări). Sper ca n-am uitat pe nimeni.

Dragă Tolontan, Gusti, Orlando, Brăduț, Radu și toți ceilalți care mi-ați făcut plăcerea de a pune blog.hotnews.ro în blogroll, vă rog să actualizați linkurile. V-am și scris mail celor cărora vă știu adresele, îmi pare rău că nu pot să vă anunț pe toți personal, fiindcă Technorati zice că sunteți în număr de 94, dar o fac aici.

6 thoughts on “Ei, da, am relansat Blogurile HotNews.ro”

 1. O singura observatie: mi-a fost destul de greu (mi-a luat vreo 7 secunde) sa gasesc pe prima pagina HotNews linkul/butonul/bannerul spre sectiunea de bloguri. Si cum se spune, stiam ce caut si nu sunt chiar novice in ale internetului…

  Bannerul ala cu blog scris cu alb pe galben e tare mic pentru ochii mei greu incercati de CRT-uri si LCD-uri.

 2. E pacat ca in noua versiune comentariile anterioare nu mai exista. In rest, ideea de a acorda fiecarui autor un blog personal mi se pare mai buna. Fructuasa ar fi aceasta idee daca aceste bloguri ar aduce cu ele amprenta autorului, pentru ca acestea sa nu se confunde. Totusi, felicitari pentru schimbare, era asteptata. Numai bine. Dacian

 3. Câteva răspunsuri:
  – comentariile lipses doar la câteva posturi pe care le-am cărat cu copy și paste.
  – o sa facem link catre blog.hotnews.ro, ai perfectă dreptate, Sandi.
  – mai sunt tot felul de mici probleme pe care le rezolvăm pe rând și pe care vă rog să nu ezitați să le adăugați aici..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *