Ei, da, am relansat Blogurile HotNews.ro

Dragii mei, dacă aţi intrat aici după ora 23.30, pe 28 decembrie, sau mai târziu, vedeţi cam care-s Blogurile HotNews.ro, versiunea doi, cu minime ajustări pe care o sa le remarcaţi on-line de la data lansării oficiale, 1 ianuarie 2007. Până atunci, voi, cititorii noştri care sunteţi nu doar la fel de inteligenţi ca noi, ci şi adesea la fel de prolifici şi mai bine informaţi decât noi, gazdele blogurilor, sunteţi invitaţi să veniţi cu critici şi sugestii la fel de relevante ca de obicei în subsolul postului de faţă.

Am căutat claritatea, simplitatea şi consecvenţa, care în România nu e a proştilor, ci a deştepţilor, după părerea mea. Nu e un proiect de Oscar, dar ţin să mulţumesc aici, pe lângă mamei şi tatei, lui Rareş Tăuşance (setup-uri noi WordPress, portare bază de date veche), Andrei Robu (Hambar 18, headere), Liviu Dragomir (Direct Design, layout şi cod pagină de gardă), Ionuţ Radu (setări server), Vlad Tocae, Ioan Mărgărit, Andrei Woinaroski (implicare în proiect, spume, încurajări). Sper ca n-am uitat pe nimeni.

Dragă Tolontan, Gusti, Orlando, Brăduţ, Radu şi toţi ceilalţi care mi-aţi făcut plăcerea de a pune blog.hotnews.ro în blogroll, vă rog să actualizaţi linkurile. V-am şi scris mail celor cărora vă ştiu adresele, îmi pare rău că nu pot să vă anunţ pe toţi personal, fiindcă Technorati zice că sunteţi în număr de 94, dar o fac aici.

 1. Bogdan Gavrila Reply

  Lansarile intre Craciun si Anu’ Nou sunt facute sub influenta cartabosilor si vinului fiert 🙂 Sa va fie intr-un ceas bun!

 2. Sandi Reply

  O singura observatie: mi-a fost destul de greu (mi-a luat vreo 7 secunde) sa gasesc pe prima pagina HotNews linkul/butonul/bannerul spre sectiunea de bloguri. Si cum se spune, stiam ce caut si nu sunt chiar novice in ale internetului…

  Bannerul ala cu blog scris cu alb pe galben e tare mic pentru ochii mei greu incercati de CRT-uri si LCD-uri.

 3. Dacian Reply

  E pacat ca in noua versiune comentariile anterioare nu mai exista. In rest, ideea de a acorda fiecarui autor un blog personal mi se pare mai buna. Fructuasa ar fi aceasta idee daca aceste bloguri ar aduce cu ele amprenta autorului, pentru ca acestea sa nu se confunde. Totusi, felicitari pentru schimbare, era asteptata. Numai bine. Dacian

 4. Iulian Comanescu Reply

  Câteva răspunsuri:
  – comentariile lipses doar la câteva posturi pe care le-am cărat cu copy şi paste.
  – o sa facem link catre blog.hotnews.ro, ai perfectă dreptate, Sandi.
  – mai sunt tot felul de mici probleme pe care le rezolvăm pe rând şi pe care vă rog să nu ezitaţi să le adăugaţi aici..

Post your thoughts