Ediții istorice Playboy și Rolling Stone pe DVD

Legat oarecum de nebunia inserturilor de CD și DVD din presa românească, o idee interesantă ca să-ți vinzi trecutul – presupunând că îl ai: “Playboy” și “Rolling Stone” lansează DVD-uri produse de Bondi Digital Publishing, cu anii ’50 și respectiv primii 40 de ani de apariție. DVD-urile conțin PDF-uri scanate, cu facilități de căutare în întreaga arhivă. Preț: 100 USD/125 USD.

Cred că dacă aș găsi în magazine un astfel de DVD Rolling Stone aș fi tentat. Prețul “foarte sus” pare să-l poziționeze ca pe un produs de nișă/elită.

Cine ar putea face așa ceva la noi? Poate “Evenimentul zilei”, cu “Istoria găinii cu pui vii și povești conexe”. Eu și alți scotocitori prin arhivă am găsit destule ocazii de delectare.

Sursa.

4 thoughts on “Ediții istorice Playboy și Rolling Stone pe DVD”

  1. heh… ideea de a vinde arhiva electronica a unei publicatii cred ca merge doar in cazul in care ai de oferit continut premium. arhiva the new yorker (80 de ani de aparitie, cu piese grele in colectie, cum sunt cele patru numere consecutive in care a aparut In cold blood) costa vreo 60 USD pe amazon.com si merita fiecare banut. la fel si cea rolling stone 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *