Ediţii istorice Playboy şi Rolling Stone pe DVD

Legat oarecum de nebunia inserturilor de CD şi DVD din presa românească, o idee interesantă ca să-ţi vinzi trecutul – presupunând că îl ai: “Playboy” şi “Rolling Stone” lansează DVD-uri produse de Bondi Digital Publishing, cu anii ’50 şi respectiv primii 40 de ani de apariţie. DVD-urile conţin PDF-uri scanate, cu facilităţi de căutare în întreaga arhivă. Preţ: 100 USD/125 USD.

Cred că dacă aş găsi în magazine un astfel de DVD Rolling Stone aş fi tentat. Preţul “foarte sus” pare să-l poziţioneze ca pe un produs de nişă/elită.

Cine ar putea face aşa ceva la noi? Poate “Evenimentul zilei”, cu “Istoria găinii cu pui vii şi poveşti conexe”. Eu şi alţi scotocitori prin arhivă am găsit destule ocazii de delectare.

Sursa.

 1. daniel Reply

  ProTV cu ‘Stirile de la ora 5’ – colectie de omoruri… de mori.

 2. Florin Dumitrescu Reply

  ziare din aug. 68, cu ceausescu combatind ocuparea pragai
  ziare din dec. 89, inainte si dupa 22
  ziare din 21 dec., cu ceausescu in iran, inainte sa revina acolo unde il chema fatalitatea

 3. bogdan Reply

  heh… ideea de a vinde arhiva electronica a unei publicatii cred ca merge doar in cazul in care ai de oferit continut premium. arhiva the new yorker (80 de ani de aparitie, cu piese grele in colectie, cum sunt cele patru numere consecutive in care a aparut In cold blood) costa vreo 60 USD pe amazon.com si merita fiecare banut. la fel si cea rolling stone 🙂

Post your thoughts