Ea este Alina Gache. Aţi ajutat-o şi o puteţi ajuta în continuare

Alina Gache

Alina Gache

Acum o săptămână, vă îndemnam să o ajutaţi pe Alina Gache, asistentă BRAT, care are nevoie urgentă de bani pentru o operaţie legată de un cancer la ficat. Ghici câţi bani are Alina în cont după câteva zile? 17.000 de euro, din care a putut achita prima rată pentru operaţie. Aceasta va avea loc marţi sau miercuri.

Cu alte cuvinte, tema, pe care am reluat-o în “Evenimentul zilei”, a sensibilizat pe multă lume; sunt convins că o mână de ajutor au dat şi unii dintre voi, cei care citiţi aceste rânduri.

Cristi Gache, soţul Alinei, mi-a scris ca să ne mulţumească. Nu are cifre precise legate de donaţii şi împrumuturi, e şi normal, fiindcă trebuie să se ocupe cu pregătirile de operaţie în primul rând. Pleacă luni la Viena cu Alina şi peste 10-12 zile se va întoarce cu ea în ţară, cu ajutorul lui Dumnezeu sănătoasă.

Bineînţeles că nu este o treabă pe care voi şi cu mine am făcut-o singuri. Au sărit să ajute, printre alţii (nu am o monitorizare acoperitoare): Murfi.ro, Dragoş Stanca, Pagina de media, Sportlocal.ro, Isabellelorelai, Pahomi.

Pentru mine, ceea ce s-a întâmplat până acum e un fel de victorie personală. Felul cum s-au deblocat lucrurile într-un timp atât de scurt arată că România nu-i chiar o ţară de rahat şi că există destui oameni capabili de solidaritate.

Alina mai are nevoie de bani, pe care, cum scrie şi la linkurile de mai sus, îi vrea nu cadou, ci împrumut. Problema soţilor Gache a fost că nu au reuşit să obţină un credit, de la o bancă, într-un timp atât de scurt. Dar, se pare, există ceva mai puternic decât instituţiile financiare, anume solidaritatea voastră.

Conturi:
a) Bancare: BRD sucursala Marie Curie
CONT RON: RO26 BRDE 441S V618 9773 4410
CONT EUR: RO95 BRDE 441S V618 9829 4410

b) PayPal: la Murfi.ro.

Post your thoughts