Dric de firmă

Nu m-am mai ocupat de mult de ciudăţeniile PR-ului din România. De data asta, un comunicat primit de la un amic care se ocupă de maşini. Vă invit să savuraţi mai ales titlul:

Moartea din Carpaţi conduce un Mitsubishi L200

Luptătorul ieşean Cătălin Moroşan, supranumit şi “Moartea din Carpaţi”, conduce pe drumurile înzăpezite în această perioadă din România un Mitsubishi L200.

Lider al segmentului pick-up în România, modelul Mitsubishi L200 este un pick-up al cărui nume este asociat inevitabil cu succesul şi faima. Câstigător al Cupei FIA Cross Country în 2003 modelul actual L200 este un pick-up elegant dar în acelaşi timp robust, a cărui versatilitate poate satisface exigenţele oricărei persoane cu un stil de viaţă activ, combinând fiabilitatea oferită de binecunoscuta tehnologie 4×4 care i-a asigurat succese notorii în competiţiile internaţionale de raliu din întreaga lume.

Modelul pus la dispoziţia campionului Local Kombat de către importatorul mărcii nipone în România, dispune de 136 cp oferiţi de un motor de 2,5l Di-D şi printre dotările de baza ale acestuia se numără tapiţeria de piele, scaune încălzite, sistem de control al stabilităţii şi al tracţiunii, sistem de frânare cu ABS şi EBD, luneta încălzită şi acţionată electric, aer condiţionat, centuri de siguranţă cu prindere în 3 puncte pentru locurile din faţă cât şi pentru cele din spate, display central multifuncţional cu computer de bord.”

Îmi pare rău dacă Moartea din Carpaţi provoacă victime şi pe la Mitsubishi pe la PR, dar nici aşa, frate!

  1. ruxandra Reply

    mie mi’a placut cel mai tare aia cu “Lider al segmentului pick-up în România, modelul Mitsubishi L200 este un pick-up”
    prea misto! 😀

Post your thoughts