Dragos Stanca pleaca din Publimedia

Azi dimineata, angajatii Publimedia, divizia de print a lui Adrian Sarbu, au primit urmatorul mail:

Dragelor si dragilor, Dupa cum probabil stiti deja, colaborarea mea cu MediaPRO a incetat (brusc), in acest weekend.Voi reveni cu un mesaj explicativ, in cursul acestei dimineti, deoarece am considerat corect – atat dpdv principial cat si, daca vreti, jurnalistic – sa adauge si dl Sarbu parerea dumnealui.In momentul in care voi primi raspunsul si precizarile necesare, va voi transmite toate explicatiile pe care stiu ca le asteptati. Multumesc,DS

Dragos Stanca este (sau a fost?) boss-ul Publimedia. Venit din Cluj, a obtinut rezultate bune cu publicatiile de business, “Ziarul financiar” si “Business Magazin”. Primul titlu nu era, la venirea lui Stanca in Bucuresti, o publicatie targetata si rentabila. Al doilea a fost un succes mai greu de intuit de concurenta. Dragos Stanca e al doilea manager de nivel I care pleaca de la Publimedia, in decurs de cateva saptamani, dupa Mihnea Vasiliu.

UPDATE: Videoconferinta on-going la Publimedia.

Din tonul mesajului se intelege ca e vorba de un diferend cu Adrian Sarbu, iar zvonul e ca acest diferend a pornit de la bugetele pe anul viitor, care se fac in perioada asta. Diseara e petrecerea de 100 de numere de “Business Magazin”, Adrian Sarbu anuntase anterior ca va fi prezent. Ramane de vazut cine va veni…

Background-ul lui Dragos Stanca aici, la Tolontan. Tolontan mai aminteste de doua plecari din zona, Sorel Radu (vanzari publicitate) si Mirela Dragnea (banet).

UPDATE 2: De la un insider, cu rugamintea s-o luati cum grano salis: Stanca s-a suparat rau fiindca a trebuit sa ia aprobari pentru o anume chestie de la o anume domnisoara aflata pe o pozitie inalta in trust si in anumite relatii cu Adrian Sarbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *