Dragă blogule…

…te rog să mă ierţi că te-am lăsat baltă în ultimele zile, dar am avut un program greu de tot. Am început un training pentru Realitatea-Caţavencu şi am prestat două întâlniri on-line, la rând, pentru HotNews.ro. Câteva săptămâni o să apar ceva mai rar pe aici, dar sper că tu şi cu cei care te citesc n-o să vă supăraţi prea tare pe mine. Sau pe tine.

 1. amorena Reply

  te iert(am) cu o singura conditie:sa ne mai povestesti cate ceva, din cand in cand, cu tot ce faci pe-acolo:)
  spor!

 2. Iulian Comanescu Reply

  Mersi de urări, da, e plătit, adevărul e că îmi merge foarte bine pe criză, ceea ce spune ceva despre calitatea customer service-ului meu, compus, evident, din Comanescu.

 3. anonim Reply

  Ai un blog interesant si meriti o urecheala zdravana daca nu scrii mai des!
  Este clar ca nu ai fost urecheat in ultima vreme!
  Succes!

 4. spam Reply

  “…adevărul e că îmi merge foarte bine pe criză, ceea ce spune ceva despre calitatea customer service-ului meu, compus, evident, din Comanescu.”…cita modestie mai Jules 🙂

 5. Iulian Comanescu Reply

  Spam: nu s-a înţeles nimic şi e vina mea. Voiam să zic că dacă sunt supraaglomerat acum şi mai lejer în vremuri normale reiese că nu ştiu să-mi caut şi să-mi găsesc clienţii cu ritmicitatea cu care ar trebui. Sau poate e pur şi simplu criza e o oportunitate pt. tipi ca mine. Oricum aveam o uşoară euforie, ca şi alţii, în ideea că se aleg apele şi mai scăpăm de cretini.

  Marian S.: depinde care bucată, ca să zic aşa. Când ai ceva concret, caută-mă, anyway.

 6. spam Reply

  Jules: e o vorba veche/noua …mama imbecililor e mereu gravida…asa ca nu mai fi euforic. 🙂

 7. Iulian Comanescu Reply

  Spam: nu sunt. Sunt obosit. Sau eram, am fost puţin excedat. Acu am ajuns şi eu la cantităţi normale de muncă – 10 ore pe zi shastea.

Post your thoughts