Două spoturi gratuite de internet wireless la Sibiu, de la UPC

UPC şi Primăria Sibiu oferă două spoturi gratuite de internet wireless, în Piaţa mare şi în zona Teatrului “Radu Stanca”. E un parteneriat cu Primăria în care o să se întâmple şi alte lucruri, nu ni se spune ce.

 1. Mishoo Reply

  Ma intrebam,vis-a-vis de retelele wireless securizate,cum as putea avea acces la ele?In zona Teatrul Sibiu,Asus’ul meu a gasit ceva mai multe,insa numai una gratuita (sau,ma rog,nesecurizata).E prima oara cand folosesc asa ceva,si habar nu am care ar fi procedura.Mentionez ca acea retea cu “intrare libera” e cat se poate de ok,am jucat chiar si WoW in parcul de peste drum.(frumoasa senzatia)
  As putea primi unele detalii privind si celelalte retele?Sau unde ar trebui sa ajung sa pot primi acces la ele?…Preturi?

  MULTUMESC!

 2. Iulian Comanescu Reply

  Mishoo dragă, reţelele wireless securizate sunt securizate fiindcă sunt private. Nu e vorba atât de faptul că cineva fură internet prin ele, cât de intrarea în LAN (reţeaua locală), unde se pot găsi documente confidenţiale şi altele. Prin urmare – ca să intri într-o reţea securizată îţi trebuie parola de acces, care diferă ca formă de la un tip de autentificare la altul (WEP, WPA şi altele).

  Sigur că astfel se pot şi “sparge”. Dar nu e o treabă onorabilă deloc 🙂

 3. gociu Reply

  in parcu de la radu stanca este un astral securizat si Ramada care merge accesat la o viteza f buna

Post your thoughts