Două spoturi gratuite de internet wireless la Sibiu, de la UPC

UPC și Primăria Sibiu oferă două spoturi gratuite de internet wireless, în Piața mare și în zona Teatrului “Radu Stanca”. E un parteneriat cu Primăria în care o să se întâmple și alte lucruri, nu ni se spune ce.

3 thoughts on “Două spoturi gratuite de internet wireless la Sibiu, de la UPC”

  1. Ma intrebam,vis-a-vis de retelele wireless securizate,cum as putea avea acces la ele?In zona Teatrul Sibiu,Asus’ul meu a gasit ceva mai multe,insa numai una gratuita (sau,ma rog,nesecurizata).E prima oara cand folosesc asa ceva,si habar nu am care ar fi procedura.Mentionez ca acea retea cu “intrare libera” e cat se poate de ok,am jucat chiar si WoW in parcul de peste drum.(frumoasa senzatia)
    As putea primi unele detalii privind si celelalte retele?Sau unde ar trebui sa ajung sa pot primi acces la ele?…Preturi?

    MULTUMESC!

  2. Mishoo dragă, rețelele wireless securizate sunt securizate fiindcă sunt private. Nu e vorba atât de faptul că cineva fură internet prin ele, cât de intrarea în LAN (rețeaua locală), unde se pot găsi documente confidențiale și altele. Prin urmare – ca să intri într-o rețea securizată îți trebuie parola de acces, care diferă ca formă de la un tip de autentificare la altul (WEP, WPA și altele).

    Sigur că astfel se pot și “sparge”. Dar nu e o treabă onorabilă deloc 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *