Doua noi posturi TV si un cotidian, la Voiculescu

Ceea ce e interesant e la sfarsitul comunicatului: familia Voiculescu anunta doua noi posturi TV si un cotidian “de mare tiraj”. Comunicatul dezminte ca Antena 1 s-ar afla in tratative cu RTL.

COMUNICAT DE PRESA

Urmare a speculatiilor aparute in ultima perioada privind vanzarea postului ANTENA 1, precizez pe aceasta cale faptul ca unicul transfer de actiuni care a avut loc in ceea ce priveste actionariatul trustului de presa INTACT a fost cel de la Dan Voiculescu catre fiicele sale Camelia si Corina Voiculescu.

�Nici Antena 1 si nici o alta componenta a trustului INTACT nu este de vanzare.

INTACT este in expansiune, are cea mai solida pozitie pe piata mass-media din Romania , iar valoarea sa la ultima estimare este de aproximativ 1 miliard de euro.

Sunt hotarata sa continui dezvoltarea trustului nostru bazandu-ma in primul rand pe profesionistii care au contribuit la succesul sau. Acestia sunt parte la deciziile privind prezentul si viitorul trustului INTACT si ii asigur in continuare de respectul si transparenta mea�, precizeaza Camelia Voiculescu, presedintele trustului de presa INTACT.

Trustul INTACT este alcatuit din posturile de televiziune ANTENA 1, ANTENA 3, EUFORIA LIFESTYLE TV, compania de productie INTACT PRODUCTION, tipografia INTACT, publicatiile JURNALUL NATIONAL, GAZETA SPORTURILOR, SAPTAMANA FINANCIARA, FELICIA, TANGO, GOODFOOD, 4WD, TOP GEAR si posturile de radio ROMANTIC FM si METROPOL FM.

Ascensiunea trustului INTACT continua, dupa ANTENA International, prin lansarea pana la finele acestui an a inca doua noi posturi de televiziune si a unui cotidian de mare tiraj.

10 iulie update: In lipsa unor precizari oficiale – se aude ca unul din posturile TV ar fi de copii. Cel de-al doilea ar putea fi Antena 2, anuntata ca televiziune de barbati sub obladuirea lui Valentin Nicolau, ex-TVR, disparut ulterior de la Grivco fara zgomot si cu o destinatie incerta.

  1. Media lui Comanescu » Marchetingu lu Jiji şi Mitică, Antena 2 a lui Voiculescu şi AppleTV-ul lui Jobs Reply

    […] Pe dinăuntru Poll despre marketingul cluburilor de fotbal din România, la Gusti Roman. Există aşa ceva? Ca un ageamiu în materie de fotbal ce sunt, eu credeam că exista numai Jiji şi Mitică. Tolontan a anunţat ieri că schimbarea de nume a “Averii” în “Click” se întâmplă pe la începutul lui februarie. Pe GSP.ro găsiţi rezultatul experimentului lansat ieri de Tolontan pe blogul propriu, articolul scris împreună cu cititorii, despre care Brăduţ Ulmanu observa că e jurnalism Wiki, fără soft Wiki. La Jurnalismonline.ro/Ulmanu plouă de altfel cu ştiri: EMI Deutschland (ARBOmedia) a achiziţionat 51 % din “Monitorul de Sibiu” şi “Monitorul de Cluj”, The Money Channel caută redactori (în ideea că cine caută redactori găseşte public), Antena 2 intră în emisie în martie (promisiune Voiculescu, de altele acesta nu s-a ţinut), plus nişte zvonuri despre achiziţia EVZ de acelaşi Voiculescu, pe care n-am să le preiau, că ştirea e după mine că există în continuare zvonuri. În chestiunea Antenei 2, propun un joc de cuvinte totalmente idiot: “Antena 2 ş-un sfert”, cu trimitere la colaborările lui Voiculescu din viaţa anterioară magnatlâcului media şi energetic. Bine, şi de ce îl mai lansez, dacă e idiot? Fiindcă precis o să-l lanseze altcineva, dacă n-o fac eu, cum s-a întâmplat şi cu televiziunea de business a lui Sîrbu, pe care a lansat-o Vîntu. […]

Post your thoughts