Două coperte de la Ringier

Săptămână de săptămână, primesc prin mail “Știri despre revistele Ringier” de la un anume Andrei Stănică. De obicei, nu e nimic interesant – se arată copertele revistelor pur și simplu, rar mai găsești câte-o informație despre tirajul tipărit sau mai știu eu ce.

De data asta sunt două coperte interesante. Prima e cea de 10 ani de “Unica”, revistă la care am combătut și eu cu drag, fix patru ani, ca redactor-șef adjunct, între 1999 și 2003. Felicitări – iată cum un business care era ironizat de “marii” ziariști la sfârșitul anilor ’90 a căpătat tradiție, după ce fusese inventat de RPG, actualmente Edipresse-AS, în 1995, prin apariția “Avantaje”. Coperta, în sine, nu are nimic senzațional, cu excepția fundei în care e împachetată.

300_unica_10_ani.jpg

În orice caz, la mulți ani. A doua copertă interesantă e cea a revistei “TV mania”, care face un număr de 1 Decembrie roșu-galben-albastru. Ce ziceți? Mie mi-a cam dat una peste ochi, dar cred că o să vândă:

300_tv_mania_1_dec_007.jpg

4 thoughts on “Două coperte de la Ringier”

  1. Ideea copertii de la tv mania am vazut-o in urma cu ceva ani la un alt ghid tv. era vorba despre tv story, care facea o coperta cu carmen bruma invelita in steag, inainte de un meci decisiv al nationalei de fotbal. aia insa arata mai bine. asta e cam ciudata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *