Două coperte de la Ringier

Săptămână de săptămână, primesc prin mail “Ştiri despre revistele Ringier” de la un anume Andrei Stănică. De obicei, nu e nimic interesant – se arată copertele revistelor pur şi simplu, rar mai găseşti câte-o informaţie despre tirajul tipărit sau mai ştiu eu ce.

De data asta sunt două coperte interesante. Prima e cea de 10 ani de “Unica”, revistă la care am combătut şi eu cu drag, fix patru ani, ca redactor-şef adjunct, între 1999 şi 2003. Felicitări – iată cum un business care era ironizat de “marii” ziarişti la sfârşitul anilor ’90 a căpătat tradiţie, după ce fusese inventat de RPG, actualmente Edipresse-AS, în 1995, prin apariţia “Avantaje”. Coperta, în sine, nu are nimic senzaţional, cu excepţia fundei în care e împachetată.

300_unica_10_ani.jpg

În orice caz, la mulţi ani. A doua copertă interesantă e cea a revistei “TV mania”, care face un număr de 1 Decembrie roşu-galben-albastru. Ce ziceţi? Mie mi-a cam dat una peste ochi, dar cred că o să vândă:

300_tv_mania_1_dec_007.jpg
  1. Maria Reply

    Unica vad ca de ceva vreme a inceput sa exepriemteze cu copetile.. E foarte buna intiativa, mai desprafuieste titlul

  2. Serena Reply

    Ideea copertii de la tv mania am vazut-o in urma cu ceva ani la un alt ghid tv. era vorba despre tv story, care facea o coperta cu carmen bruma invelita in steag, inainte de un meci decisiv al nationalei de fotbal. aia insa arata mai bine. asta e cam ciudata.

Post your thoughts