Două canale NBC Universal la noi: SCI FI și Universal Channel

Decoamdată, intră pe AKTA, fostul Max TV (DTH, adică farfurii). Universal Channel e divertisment, SCI FI e ceea ce presupunem după nume. Emisie între 9.00 și 3.00.

Comunicatul de presă:

NBC UNIVERSAL GLOBAL NETWORKS SE EXTINDE IN ROMANIA
Bucuresti, 18 aprilie 2008

Londra, 18 aprilie 2008: NBC Universal Global Networks anunta astazi lansarea in Romania a doua dintre cele mai de succes brand-uri de canal ale sale.

Versiunile localizate ale SCI FI si Universal Channel vor debuta pe platforma TV ‘AKTA’ (denumita anterior MAX TV), oferind telespectatorilor cele mai bune programe SF si de divertisment, intre care seriale premiate si filme blockbuster de la mai multi distribuitori, inclusiv NBC Universal, CBS Paramount si 20th Century Fox.

“Suntem incantati sa lansam SCI FI si Universal Channel pe o piata atat de importanta cum este Romania”, a declarat Roma Khanna, President, NBC Universal Global Networks & Digital Initiatives. “Aceste lansari strategice subliniaza planurile de expansiune ale NBC Universal Global Networks, precum si atractia si popularitatea de care se bucura brand-urile noastre la nivel global.”

Adaugarea Universal Channel si SCI FI la brand-urile deja existente – Hallmark Channel, Movies 24 si KidsCo – fac ca Romania sa fie a doua tara din Europa care ofera o gama atat de completa de canale din portofoliul NBC Universal Global Network.

Colin McLeod, Managing Director (CEE), NBC Universal Global Networks, a declarat: “Lansarea Universal Channel si SCI FI face parte dintr-o strategie completa de crestere pentru Romania, care este de multa vreme cea mai de succes tara din Europa Centrala si de Est, pentru Hallmark Channel. Canalele SCI FI si Universal ofera seriale si filme deosebite, care se vor impune rapid ca preferinte ale abonatilor romani prin cablu si satelit.”

Disponibile zilnic in intervalul orar 9:00 – 3:00, SCI FI si Universal Channel pot fi urmarite in pachetul de baza analog si digital al platformei AKTA, fiind integral subtitrate in limba romana.

SCI FI este “un loc unde imaginatia prinde viata”. SCI FI este dedicat genurilor SF, fantasy, horror si paranormal. Seriale noi, prezentate in exclusivitate, cum ar fi remake-ul modern al francizei SF clasice FLASH GORDON sau OMUL DE TINICHEA, vor fi completate de alte seriale de mare popularitate, printre care BATTLESTAR GALACTICA, FARMECE si ANGEL. Filme originale, care nu au mai fost vazute pana acum in Romania, vor fi difuzate alaturi de filme blockbuster sau titluri SF celebre.

Universal Channel promite “o lume intreaga de divertisment extraordinar”, unde este invitata toata lumea. Aceasta este destinatia programelor de divertisment inteligente, captivante, axate pe personaje, cu o combinatie de filme blockbuster de la Hollywood si seriale premiate din intreaga lume, incluzand premierele pentru acest teritoriu JOHN DIN CINCINNATI, DEXTER, FRATIA si IMPERIUL FAMILIE DUQUE, precum si mari succese de box office precum BEAN, APOLLO 13 si LUMEA APELOR.

Lansarea canalelor va fi sustinuta de o campanie integrata de marketing si comunicare, in colaborare cu providerul de platforma AKTA, punand accent pe promovarea celor mai importante programe.

6 thoughts on “Două canale NBC Universal la noi: SCI FI și Universal Channel”

 1. O super stire, firma asta-dosar (Akta inseamna dosar in limba engleza) fiind penultima retea ca marime. Eu am farfurie de la ei si regret (intreruperi, permutari de programe etc).

 2. Se chinuie de aproape un an sa faca miscarea asta. Toamna trecuta au facut o cercetare cu noi. Trebuiau sa ii dea drumul inainte de Craciun. Se pare ca nu le-au iesit pasentzele in privinta intrarii pe distribuitori (cablu / DTH).

  Life sucks and the war campaign plans are not equal with the cruel bloody reality.

  🙁

 3. Salutare!

  Am o intrebare: stie cineva cand se lanseaza cele 2 canale sua daca s-au lansat? Nu-mi e foarte clar.

  Multumesc mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *