Două AXN-uri noi pe RCS-RDS

RCS-RDS anunță AXN Crime în pachetul de bază și AXN Sci-Fi în pachetul Extra, pentru abonații de cablu. Ambele sunt în pachetul de bază pentru abonații Digi TV. A, și Antena 2, despre care deja știe toată lumea.

Comunicatul de presă:

Stimata Doamna/ Stimate Domn,

Abonatii la serviciul de televiziune prin cablu RCS & RDS, precum si cei ai Digi TV au parte de acum de mai mult suspans, actiune, filme SF, talk-show-uri inedite si multe alte emisiuni pline de originalitate. “ANTENA 2”, “AXN SCI-FI” si “AXN CRIME” sunt noile canale cu care se pot delecta abonatii RCS & RDS si Digi TV in urmatoarele pachete de programe:

* ANTENA 2, AXN CRIME in pachetul Baza si AXN SCI-FI in pachetul Extra – pentru abonatii la cablu tv.

* ANTENA 2, AXN CRIME si AXN SCI-FI in pachetul Baza pentru abonatii Digi TV.

AXN CRIME este un canal dedicat productiilor politiste, ce promoveaza un gen de divertisment inteligent, captivant si plin de suspans, de pe intregul glob. Telespectatorii au sansa de a descoperi dovezile, analiza datele, sparge codurile, smulge marturii si afla adevarul impreuna cu cei mai tari detectivi.

Canalul AXN SCI-FI ofera cele mai bune programe SF americane si europene, seriale de referinta si filme SF de top, special selectate pentru iubitorii genului. AXN SCI-FI si AXN CRIME vor emite in limba originala si vor fi integral subtitrate in limba romana, avand un continut diversificat de productii de gen si continand promouri locale intre programe.

ANTENA 2 este al patrulea post tv al trustului Intact si se defineste ca fiind un canal cu „atitudine”. Canalul se adreseaza audientei cuprinse intre 25 – 60 ani, din mediul urban si il are ca si director general pe domnul Mihai Gadea. Ion Cristoiu, Mircea Badea, Oreste, Victor Ciutacu sunt doar cateva din numele celor care vor lua „atitudine” pe postul ANTENA 2. Emisiuni originale, talk show-uri interesante si divertismentul de calitate constituie elementele deosebite ale acestui canal tv.

Compania RCS & RDS este in permanenta preocupata sa le ofere acestora un continut de calitate si cat mai diversificat, care sa acopere o paleta cat mai variata de preferinte. Prin noile canale introduse abonatii vor avea astfel acces la divertisment de calitate, cele mai bune productii SF si politiste, si mistere din cele mai indepartate colturi ale lumii.

O saptamana excelenta!

Cu consideratie,

Diana Modval
PR Responsible

13 thoughts on “Două AXN-uri noi pe RCS-RDS”

 1. Din pacate la Brasov au “bagat” AXN SCI-FI in loc de Discovery Civilisation iar Antena 2 in loc de EuroNews. Astea da schimbari!
  (AXN CRIME nu era deloc)

 2. In schimb abonatii sunt vaduviti de ultimul program in limba germana , cel putin in zona Mures , si anume RTL . Sunt multi vorbitori de limba germana in zona , iar sunt si foarte multi fani Formula 1 , care nu suporta diletantismul si incompetenta comentatorilor de pe TVR 1 , si pentru care RTL a fost un motiv bun de a urmari cu sonorul activ transmisiunea de F1 . Duminica la transmisiunea din Bahrein “celebrul” Miki Alexandrescu a facut intre 10-15 gafe , unele absolut ridicole . A fost si mai rau alteori …dar totusi . Iar faptul ca in pachetul Extra , la care totusi platim in plus , pozitia RTL a fost ocupata de DDTV e jignirea suprema pt. abonatii acestui pachet . Marturisesc , ca desi sunt un vechi abonat RCS – inclusiv tel.fix, internet- am inceput sa caut pe piata un pachet care include si RTL-ul german . Iar legat de PR , acum o saptamana am scris si eu si cativa amici pe adresa de mail a grupului RCS , si n-am primit nici un raspuns . RCS are un departament PR ? Acum am aflat si eu . Si are angajati oare ? Si daca da , ei stiu sa foloseasca optiunea de Reply ?

  Alexandru Sipos , Tg. Mures

 3. Mi se pare ca firmele de cablu exagereaza in a prelua toate programele romanesti, inclusiv cele de calitate slaba (DDTV, Taraf etc). Ar trebui sa se gandeasca mai bine inainte sa elimine inca un program strain de calitate pentru unul romanesc fara audienta.

 4. Ce sa zic alta timpenie: la Bucuresti au pus Antena 2 in locul VH1. O miscare absolut prosteasca ca de altfel mai toate miscarile acestei firme. Cit despre PR, am trimis si eu mail-uri pe linkul de pe site si am primit inapoi …confirmarea ca aceste adrese nu mai exista 🙁

 5. Well, la mine Antena 2 a intrat întâi în loc de VH1, după aceea în loc de Viasat Explorer, am căutat AXN-ul nou dar nu l-am găsit, am găsit Viasat Explorer din nou, dar VH1 l-am pierdut. Mă iertați de încâlceală, dar mai simplu nu știu cum se poate povesti.

 6. Super-miscare! Au scos Discovery Civilisation pentru AXN Crime si Sci-Fi! Tocmai ce ma abonasem la pachetul extins de programe (la RDS&RCS), pentru a vedea canalele Discovery. Mi-au facut o surpriza!!! Sun la ei sa reclam! Mi se raspunde: aveti foarte multe alte optiuni! Puteti sa urmariti o multime de programe romanesti!! Exact: Taraf TV, Cosmos TV, Euphoria, DDTV, TVRM, etc, etc. M-am linistit. Nu ma mai uit deloc si am rezolvat problema. Pun mana pe o carte. Avantaj eu. De fapt intentia lor ascunsa asta este: scoatem programele Discovery, lumea se va apuca de citit, ia te uita ce lucru bun am realizat!!!

 7. La mine a intrat unul dintre ele in loc de Discovery Civilisation si sunt foarte sucarit pe kestia asta. Nu mi se pare OK sa se scoata unele programe (mai ales din pachetul Extra, pentru care platesc oricum in plus) absolut arbitrar. Dar asa e regula la operatorii nostri CATV…

 8. De acord cu ….Comentariul lui Adrian B:
  16 aprilie 2007
  Mi se pare ca firmele de cablu exagereaza in a prelua toate programele romanesti, inclusiv cele de calitate slaba (DDTV, Taraf, Crime, Violuri, etc). Ar trebui sa se gandeasca mai bine inainte sa elimine inca un program strain de calitate pentru unul romanesc fara audienta.
  Orice schimbare in rau este prezentata la ei ca un pas spre mai bine.
  Ma gandesc deja cum sa renunt la ei, sa gasesc o alternativa.

 9. Ne intereseaza niste canale de stiri in limba germana de la RCS . Noi ne-am abonat la RCS si deocamdata nu am vazut nici un program si de aceea suntem un pic dezamagiti.
  Cand se vor introduce niste canale de stiri in germana?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *