Donează 1 euro pentru IHTIS update

Când am făcut viralul cu Michi de la Asociația IHTIS, știam că am un winner, dar ceea ce mă bucură este numărul de oameni care marșează la acțiune imediat, fără niciun fel de condiții și de pretenții. Pe lânga implicarea Anei-Maria, căreia i se datorează ideea viralului, și a echipei care a lucrat în acolada Indie Studio, am constituit un mic comitet care pune pe roate mecanismul donațiilor prin SMS, cu Cristi Manafu, Dan Vîrtopeanu și Dragoș Dehelean.

Mai sunt două nume de pomenit. Mirela Rus de la Soros, care pe mine unul mă salvează ori de câte ori îmi iese la suprafață idioțenia organizatorică și lipsa de know-how în materie de ONG-uri și care a găsit o mică sumă pentru niște cheltuieli necesare legate de viral. Iulian Trașă e cel care a dus în programul Soros Asociația IHTIS până în punctul de unde l-am luat eu (viralul) și care le-a făcut un logo-ul care se vede pe site.

Mă rog, sunt pe fugă și mă pierd în mulțumiri, ca la Oscar, când de fapt voiam să spun că România nu e țara nenorocită pe care tindem să o vedem în fiecare zi. În numai două zile, IHTIS are după știrea mea câteva zeci de donatori și, dincolo de totalul sumei, numărul firmelor și al oamenilor care au făcut gestul e impresionant. Deocamdată nu putem avea lista donațiilor și totalul sumei din cauza problemei cu BCR, dar e în curs de rezolvare.

Mai multe o să găsiți, pas cu pas, pe blogul Ihtis, www.asociatia-ihtis.ro. Eu nu vreau decât să repet că numărul banilor deja strânși e destul de mare, dar numărul celor care i-au donat mi se pare că spune multe despre felul cum suntem, totuși, capabili să ne mobilizăm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *