Donează 1 euro pentru IHTIS update

Când am făcut viralul cu Michi de la Asociaţia IHTIS, ştiam că am un winner, dar ceea ce mă bucură este numărul de oameni care marşează la acţiune imediat, fără niciun fel de condiţii şi de pretenţii. Pe lânga implicarea Anei-Maria, căreia i se datorează ideea viralului, şi a echipei care a lucrat în acolada Indie Studio, am constituit un mic comitet care pune pe roate mecanismul donaţiilor prin SMS, cu Cristi Manafu, Dan Vîrtopeanu şi Dragoş Dehelean.

Mai sunt două nume de pomenit. Mirela Rus de la Soros, care pe mine unul mă salvează ori de câte ori îmi iese la suprafaţă idioţenia organizatorică şi lipsa de know-how în materie de ONG-uri şi care a găsit o mică sumă pentru nişte cheltuieli necesare legate de viral. Iulian Traşă e cel care a dus în programul Soros Asociaţia IHTIS până în punctul de unde l-am luat eu (viralul) şi care le-a făcut un logo-ul care se vede pe site.

Mă rog, sunt pe fugă şi mă pierd în mulţumiri, ca la Oscar, când de fapt voiam să spun că România nu e ţara nenorocită pe care tindem să o vedem în fiecare zi. În numai două zile, IHTIS are după ştirea mea câteva zeci de donatori şi, dincolo de totalul sumei, numărul firmelor şi al oamenilor care au făcut gestul e impresionant. Deocamdată nu putem avea lista donaţiilor şi totalul sumei din cauza problemei cu BCR, dar e în curs de rezolvare.

Mai multe o să găsiţi, pas cu pas, pe blogul Ihtis, www.asociatia-ihtis.ro. Eu nu vreau decât să repet că numărul banilor deja strânşi e destul de mare, dar numărul celor care i-au donat mi se pare că spune multe despre felul cum suntem, totuşi, capabili să ne mobilizăm.

Post your thoughts