Domenii de politicieni libere

Am scris acum vreo săptămână în “Adevărul” despre domeniile-nume de politicieni care sunt disponibile, triste și necumpărate de nimeni, la cumpăna dintre referendum și europarlamentare, locale etc. Mă așteptam ca oamenii în cauză să dea buzna să le achiziționeze, că de’, nu-i plăcut și nici sănătos să găsești un fan club sau ceva pe domeniile alea.

Aseară m-am uitat din nou pe Rotld.ro să văd dacă achizițiile au avut loc. Pare că “nici într-un caz”, cu toate că n-am avut răbdare să testez toată lista. Revin, așadar, cu câteva idei de afaceri:

Vacaroiu.ro, VasileDancu.ro, Udrea.ro, Sandru.ro…

14 thoughts on “Domenii de politicieni libere”

 1. Pai domnul Comanescu a mai lucrat in campanii politice, zice gura targului, asa ca de ce nu… Iar pentru blog-uri are experienta. Si eu scriam ieri despre blog-urile politicienilor, si sugeram ca Udrea sa-si faca Blog. Iata, cu ajutorul lui Iulian ar putea ajunge si d-na cu pricina in randul lumii politichii electronice de la noi. Ca doar nu duce d-l Cocos lipsa de firfirei…

 2. Chiar asa, te simti invidios pe Jeg ca scoate bani de-a dreptul frumosi de pe urma consultantei pentru blogul lui Nastase? N-avea grija, loc este pentru toti…
  🙂

 3. Jeg scoate bani de-a dreptul frumosi de pe urma lui Nastase fiindca pur si simplu domnu Adelu nu are habar de ce e ala Net si cu ce se maninca. Atita vreme cit Netul nu se poate fura si agata de pereti pe post de VanGogu, normal ca nu-l intereseaza. Asa ca i-a fost mai simplu sa angajeze scribalau si ala sa se ocupe blog. Cit despre vacaroiu.ro sau altele asemenea, sa fim seriosi, messer Iulian, cine ar avea dorinta masochista sa dea bani ca sa le achizitioneze? Denumirile respective sint suficient de hulite ca sa nu atraga pe nimeni, nici macar pentru traditionalele flegme si injuraturi. Opinia mea e ca va trebui sa moara doua generatii de politicieni pentru ca a treia sa priceapa in sfirsit cum e treaba cu netul si cit e de important. Deocamdata, raminem la hahaiala groasa din parlamentul celor 322, la votul pe liste si la urna (nu) scapa turma…

 4. cred ca rnc a stabilit ca domeniile personalitatilor publice nu pot fi inregistrate in orice conditii:

  Motive de respingere a unei aplicatii pentru un nume de domeniu:

  * nume de domeniu care creaza confuzie;
  * nume de domeniu care ar putea aduce ofensa cuiva;
  * nume de domeniu obscene sau pornografice;
  * nume ale unor personalitati bine cunoscute;
  * în caz de neplata sau plata partiala.

  in concluzie cine vrea sa ia vacaroiu.ro si sa ramana fara bani cand face vacaroiu contestatie e liber.

 5. Todoran etc.: dacă aveam vreo idee de afaceri cu domeniile alea nu le publicam în “Adevărul”, ci le CUMPĂRAM, nu? La Host-age.ro, de unde cumpăr eu, e doar 129 de RON.

  Pe Darius-Jeg îl felicit încă o dată pentru că i-a făcut blog lui Adrian Năstase, deși nu cred că a primit bani pentru treaba asta.

  Alexandru Răducanu: Puteai afla ce și cum am făcut în materie de consultanță politică direct de pe http://www.comanescu.ro, scrie pe toate gardurile. Am mai văzut și într-un alt loc însă că preferi să afli lucrurile din gura târgului.

  Trustman: da, știu de restricții. Dacă, însă, fac un fan club Mihai Tatulici la mihaitatulici.ro, un vis al meu abandonat din lipsă de timp, în care fan club pun tot felul de lucruri admirative pe care le știu eu, se declanșează un tămbălău zdravăn. Se pot ocoli toate asteriscurile tale și, în ultimă instanță, chiar dacă pierzi domeniul, faci destule valuri. Asta, până face Tatulici – sau Văcăroiu – contestație.

 6. Aflu si eu de unde pot. Important e sa nu aflu gresit. Oricum, nu avea nici o nota peiorativa sau nici o insinuare in comentariul meu, era un fapt. Dar, ai dreptate, informarea de la sursa e cea mai buna.

 7. Altfel, sa stii ca prefer sa nu imi fac neaprat opinii din ceea ce spun altii. Si dspre mine spun diversi, diverse. Prefer sa ma conving singur, direct si nemijlocit, in general punand oamenii in diverse situatii-test. Observ cum reactioneaza si trag concluzii. Desigur, pot fi concluzii gresite, dar sunt ale mele, nu ale altora. In general gandesc cu capul meu.

  Referitor la subiect, unora li se rupe de domeniul lor de internet. It’s about money and power, nu despre discutia cu oamenii, sau transparenta catre “popor”. In plus, sa cresti un domeniu de internet ia foarte mult timp, efort si bani. Pentru ce le-ar trebui naduseala, cand se duc la moguli in prime time cand vrea muschii lor? Marketing-ul politic profesionist e o treaba inca foarte departe de Romania, America e in secolul 25 fata de noi din punctul asta de vedere. Poate doar cei mai tineri sa marseze mai mult, gen Boureanu, Ponta, Sandru. Dar chestia cu blog-ul, in sensul lui clasic, s-a cam fumat, ar trebui ceva nou. De exemplu ce a facut GMP-ul cu jocurile pt basescu.ro a fost ceva nou la vremea respectiva. Acum e nevoie de altceva.

 8. Bineinteles, nu voi citi eventualele tale posturi legate de banii castigati de profesori in urma meditatiilor. Este laudabil gestul profesorilor de a indruma elevii, chiar si / mai ales in particular, desi nu cred ca a primit cineva, vreodata, vreun castig impozabil din asta…

 9. O sa cumpar vacaroiu.ro si o sa il fac blog despre soiurile de vin din RO :)) Mersi pentru pont ,dar prea tarziu,mi-am luat domeniu de la edomenii.ro cu 134 ron.De host-age.ro nu am auzit…

 10. Uf. Bine ca n-a mai intrat cineva care sa sustina ca am luat 100 de euro de la Host-age.ro ca sa-i promovez. Oamenii sunt prompti, se poate lua prin e-banking, accepta confirmarea platii in format electronic (captura de ecran) si trimit intotdeauna factura, in plic, pe adresa firmei, na.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *