Doi pitici cu potenţial de creştere: Euroest.ro şi Empower.ro

EuroEst.ro e un proiect al lui M.B. Drăgan, care vine pe agitata şi insuficient reprezentata pe net nişă a imobiliarelor. La puţin timp de la lansare are deja destul de multe anunţuri, e usabil (scuzaţi barbarismul) şi are rss, pe care l-am vazut mai rar la site-urile de imobiliare.

Empower.ro e făcut de Andrei Roşca şi Ionuţ Ciurea şi reuşeşte ce e mai greu pentru un site de dezvoltare personală: să nu fie stupid şi nici deja-vu.

De remarcat că ambele site-uri sunt în zona nişelor utile şi cuprind informaţie care se perimează greu (deci e bună candidată la Google).

 1. Ionut Ciurea Reply

  Multumim pentru vorbele pozitive. Ne vom stradui sa fim la inaltimea asteptarilor cititorilor nostri (si chiar peste asteptari). 🙂

 2. Mihai Dragan Reply

  Salutare Iulian, intr-adevar site-ul este creat de noi pentru agentia Euroest (http://www.euroest.ro/ro/page/despre-noi/), una dintre cele mai mari agentii imobiliare din Romania, companie veche de 14 ani.

  Conceptul interactiv incearca sa ofere o noua perspectiva asupra ofertelor agentiei.

  Multumesc pentru post 🙂

 3. dani Reply

  “Conceptul interactiv incearca sa ofere o noua perspectiva asupra ofertelor agentiei.”… Haidi bre, ca s-a chinuit bietu’ Comanescu sa scrie absolut citibil acest articol. Daca nu vorbim in stilul site-ului, macar cumpara-ti un spatiu publicitar. Uite, e loc in dreapta sus, imediat sub ymterviu.

 4. Petrisor Socol Reply

  Ne omoara carteierele rezidentiale. 😆
  Iulian Comanescu a spus: “agitata şi insuficient reprezentata pe net nişă a imobiliarelor”. Ce vrea sa spuna? Insuficienta? Nu prea cred

  pai acum se lanseaza cu imobiliarele cand piata va fi in cadere libera?

  concluzie: felicitari pentru proiect 😉

 5. Andrei Rosca Reply

  Multumim frumos pentru recomandare. O singura precizare am de facut: Empower.ro este un proiect dezvoltat de mine in parteneriat cu Ionut Ciurea, iar Ionut este cel care se ocupa efectiv de managementul continutului si al echipei de pe empower.ro

 6. Alex Buga Reply

  De ce asociaza toata lumea Euroest cu Gigi Becali? N-au nici o treaba.

  Euroest e al lui Dragos Dragoteanu, nici decum al lui Jiji.

 7. dracsor Reply

  chiar. de ce? care e faza? oricum, imi place site-ul euroest.ro. multe chestii scumpe, dar am vazut si o oferta interesanta.

 8. Agentul imobiliar Reply

  Buna,
  am observat ca exista semne de intrebare privind relatia Euroest cu Gigi Becali. De aceea dorim sa clarificam totul. Vom posta pe blogul Euroest toate informatiile necesare, pentru ca totul sa fie clar. Va multumim

 9. junioru" Reply

  nu am inteles prea bine care-i treaba cu,comentariile astea.ce pot insa sa va spun e urmatorul fapt:am doi fosti colegi de facultate care lucreaza de ani buni la euroest.daca era ceva in neregula acolo sunt sigur ca plecau imediat.si eu m-am ocupat cu tranzactionarea terenurilor si cred ca nu stiti ce lume dura se invarte in acest sector de afaceri.singurul lucru care m-a impiedicat sa ma angajez la euroest a fost faptul ca nu posed inca permis de conducere.iar in privinta lui Dragoteanu jos palaria.conduce o afacere in care a investit timp si bani si merita sa se bucure de profitul ei.

Post your thoughts