Doi pitici cu potențial de creștere: Euroest.ro și Empower.ro

EuroEst.ro e un proiect al lui M.B. Drăgan, care vine pe agitata și insuficient reprezentata pe net nișă a imobiliarelor. La puțin timp de la lansare are deja destul de multe anunțuri, e usabil (scuzați barbarismul) și are rss, pe care l-am vazut mai rar la site-urile de imobiliare.

Empower.ro e făcut de Andrei Roșca și Ionuț Ciurea și reușește ce e mai greu pentru un site de dezvoltare personală: să nu fie stupid și nici deja-vu.

De remarcat că ambele site-uri sunt în zona nișelor utile și cuprind informație care se perimează greu (deci e bună candidată la Google).

14 thoughts on “Doi pitici cu potențial de creștere: Euroest.ro și Empower.ro”

 1. “Conceptul interactiv incearca sa ofere o noua perspectiva asupra ofertelor agentiei.”… Haidi bre, ca s-a chinuit bietu’ Comanescu sa scrie absolut citibil acest articol. Daca nu vorbim in stilul site-ului, macar cumpara-ti un spatiu publicitar. Uite, e loc in dreapta sus, imediat sub ymterviu.

 2. Ne omoara carteierele rezidentiale. 😆
  Iulian Comanescu a spus: “agitata și insuficient reprezentata pe net nișă a imobiliarelor”. Ce vrea sa spuna? Insuficienta? Nu prea cred

  pai acum se lanseaza cu imobiliarele cand piata va fi in cadere libera?

  concluzie: felicitari pentru proiect 😉

 3. Multumim frumos pentru recomandare. O singura precizare am de facut: Empower.ro este un proiect dezvoltat de mine in parteneriat cu Ionut Ciurea, iar Ionut este cel care se ocupa efectiv de managementul continutului si al echipei de pe empower.ro

 4. chiar. de ce? care e faza? oricum, imi place site-ul euroest.ro. multe chestii scumpe, dar am vazut si o oferta interesanta.

 5. Buna,
  am observat ca exista semne de intrebare privind relatia Euroest cu Gigi Becali. De aceea dorim sa clarificam totul. Vom posta pe blogul Euroest toate informatiile necesare, pentru ca totul sa fie clar. Va multumim

 6. nu am inteles prea bine care-i treaba cu,comentariile astea.ce pot insa sa va spun e urmatorul fapt:am doi fosti colegi de facultate care lucreaza de ani buni la euroest.daca era ceva in neregula acolo sunt sigur ca plecau imediat.si eu m-am ocupat cu tranzactionarea terenurilor si cred ca nu stiti ce lume dura se invarte in acest sector de afaceri.singurul lucru care m-a impiedicat sa ma angajez la euroest a fost faptul ca nu posed inca permis de conducere.iar in privinta lui Dragoteanu jos palaria.conduce o afacere in care a investit timp si bani si merita sa se bucure de profitul ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *