Doi înscrişi – şi nu oricine – la concursul Inovaţia în media

Pot s-o spun de-acum: nu prea mai cred că invitaţiile la “Inovaţia în media” pe care le ofer ca premiu vor rămâne neatribuite, fiindcă deja aici au apărut două comentarii elaborate şi articulate. Mă bucur primii doi înscrişi sunt bloggeri, adică deja premiatul Jeg, dar şi În România, fiindcă ideea mea şi a Aurei Iordan, organizatoarea evenimentului, a fost exact să deschidem uşile unor oameni tineri, posibil din afara industriei.

Pentru cine nu a urmărit povestea: “Media lui Comanescu” pune la bătaie trei invitaţii pentru conferinţa “Inovaţia în media”, care se desfăşoară pe 11 octombrie la Howard Johnson. Star: Jim Chisholm, superconsultant de supergazete. Generic publicitate in: mă puteţi asculta şi vedea acolo şi pe mine, generic publicitate out.

Tema concursului: comentarii sau eseuri cu lungimea de 2000-5000 semne. Regulamentul complet aici, unde se pun şi linkurile către comentarii sau comentariile propuse pentru concurs. Şi unde puteţi găsi şi detalii despre conferinţă.

P.S.: “În România” se consideră jignit deoarece ar trebui să plătească 9 milioane pentru a-l asculta pe Tolontan, ca “sărăntoc” ce se autointitulează. Dacă tot dialogăm aşa, peste gard, ţin să-l asigur pe “În România” că n-am avut nici o dorinţă de a jigni pe cineva. Poate vedea aici, pe site-ul evenimentului, că există o listă destul de lungă – şi care se lungeşte din ce în ce – de oameni care nu se consideră “jigniţi” de taxe.

Mai cred că lipsa de bani nu e o ruşine, la fel cum nici banii pe care-i ai nu sunt o ruşine. Cred că “În România” s-ar fi putut simţi jignit, aşa fără bani cum se declară, dacă cineva i-ar fi oferit ceva de milă, pe gratis. Eu, însă, l-am pus la treabă, adică la scris, şi mă bucur că a scris, fie şi numai ca să-mi arate că e supărat pe mine. Mă întreb ce se va întâmpla dacă va câştiga una din invitaţii 🙂

Ultima frază nu constituie sub nici o formă o evaluare sau promisiune. Deadline-ul pentru trimiterea comentariilor e 7 octombrie, iar în juriu se mai află Aura Iordan şi Brăduţ Ulmanu.

Post your thoughts