Doi înscriși – și nu oricine – la concursul Inovația în media

Pot s-o spun de-acum: nu prea mai cred că invitațiile la “Inovația în media” pe care le ofer ca premiu vor rămâne neatribuite, fiindcă deja aici au apărut două comentarii elaborate și articulate. Mă bucur primii doi înscriși sunt bloggeri, adică deja premiatul Jeg, dar și În România, fiindcă ideea mea și a Aurei Iordan, organizatoarea evenimentului, a fost exact să deschidem ușile unor oameni tineri, posibil din afara industriei.

Pentru cine nu a urmărit povestea: “Media lui Comanescu” pune la bătaie trei invitații pentru conferința “Inovația în media”, care se desfășoară pe 11 octombrie la Howard Johnson. Star: Jim Chisholm, superconsultant de supergazete. Generic publicitate in: mă puteți asculta și vedea acolo și pe mine, generic publicitate out.

Tema concursului: comentarii sau eseuri cu lungimea de 2000-5000 semne. Regulamentul complet aici, unde se pun și linkurile către comentarii sau comentariile propuse pentru concurs. Și unde puteți găsi și detalii despre conferință.

P.S.: “În România” se consideră jignit deoarece ar trebui să plătească 9 milioane pentru a-l asculta pe Tolontan, ca “sărăntoc” ce se autointitulează. Dacă tot dialogăm așa, peste gard, țin să-l asigur pe “În România” că n-am avut nici o dorință de a jigni pe cineva. Poate vedea aici, pe site-ul evenimentului, că există o listă destul de lungă – și care se lungește din ce în ce – de oameni care nu se consideră “jigniți” de taxe.

Mai cred că lipsa de bani nu e o rușine, la fel cum nici banii pe care-i ai nu sunt o rușine. Cred că “În România” s-ar fi putut simți jignit, așa fără bani cum se declară, dacă cineva i-ar fi oferit ceva de milă, pe gratis. Eu, însă, l-am pus la treabă, adică la scris, și mă bucur că a scris, fie și numai ca să-mi arate că e supărat pe mine. Mă întreb ce se va întâmpla dacă va câștiga una din invitații 🙂

Ultima frază nu constituie sub nici o formă o evaluare sau promisiune. Deadline-ul pentru trimiterea comentariilor e 7 octombrie, iar în juriu se mai află Aura Iordan și Brăduț Ulmanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *