Discutiile de miercuri, la CJI

La Centrul pentru Jurnalism Independent incepe, miercurea, o serie de discutii profesionale. Maine (21 martie), de la ora 11.00, Jim Compton si Ioana Avadani vorbesc despre independenta editoriala. Colegii interesati trebuie sa se inscrie la tel/fax: 311 1378 sau email: mihaelaATcjiDOTro.

Comunicatul CJI:

Centrul pentru Jurnalism Independent va invita la o discutie pe tema independentei editoriale, care se va va desfasura miercuri, 21 martie 2007, orele 11.00, la sediul sau din Bd.Elisabeta, nr.32, et 1, sector V, Bucuresti, (intre Bd. Schitu Magureanu si Piata Kogalniceanu).

Facilitatorii intilnirii vor fi Jim Compton, bursier Fulbright si jurnalist de televiziune cu o bogata experienta si Ioana Avadani, director executiv al CJI, care vor intra in dialog direct cu participantii.

Dezbaterea va aborda teme precum: impartialitatea si responsabilitatea fata de public, conflictul de interese si modul in care acesta afecteaza credibilitatea si autoritatea jurnalistului.

Aceasta discutie marcheaza inceputul unei serii de intilnirii similare pe care CJI le va gazdui miercurea, la orele 11, in perioada martie – aprilie a.c. CJI va propune astfel un format nou, care sa combine virtutile talk-show-ului cu atractivitatea interactiunii directe cu facilitatorii, in scopul unui schimb alert de idei si opinii pe tele legate de situatia presei romanesti si internationale.

Sunt invitati jurnalisti si studenti la jurnalism, comunicare si stiinte politice, buni cunoscatori ai limbii engleze. Nu se asigura traducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *