Despre plecarea lui Teo de la Prima TV

A scris Evenimentul zilei, m-a întrebat și pe mine ce cred, am răspuns – vedeți acolo.

4 thoughts on “Despre plecarea lui Teo de la Prima TV”

 1. “O vedetă cu mult mai puține calități intrinseci decât Teo, respectiv Măruță, performează bine pe fostul ei segment de la Pro TV” – Good point !!

 2. parerea mea este ca, in pofida aparentelor si a parerii obisnuite, vedetele televiziunilor nu inseamna mare lucru. Cred ca mai importanta e televiziunea decat vedeta. A plecat Teo de la Antena – televiziune mare – la Pro tv – alta televiziune mare, a avut succes. A plecat de la Pro tv la Romantica gata cu succesul. A plecat de la Romantica la Prima tv, la fel, nu si-a mai revenit.

  Desi umorul lor mi se parea mizerabil, cei de la Vacanta mare au avut succes enorm la Pro tv. Au plecat pt un contract gras la inceput la proaspatul si degeaba mult laudatul Canal D, la revedere succes. Au ajuns nimic. Si ar fi destule exemple.

  Morala e ca oamenii nu dau doi bani pe tine ca om, ca “vedeta”. Numai ca s-au obisnuit cu niste posturi de televiziune conteaza.
  Facem pariu ca daca intr-o zi, printr-o lucratura a destinului, sunt pe strada in spatele lui Sarbu si vad ca un ghiveci cade spre calul lui, il imping si ii salvez viata, el daca isi pune in cap ma face vedeta in 2 luni?
  Si tot la fel de repede ma uita lumea daca plec la National sa zicem.

  fasuri trecatoare, sau desertaciune… vorba Eclesiastului.

 3. Curios ca la Prima tv care are in spate un concern media ca Pro7\Sat1 te-ai astepta sa stie ce inseamna productia tv si mai ales targetarea pe nise. personal nu am preferinte in materie de staruri tv in Romania , deoarece e ca si cum ai compara zaibaru romanesc cu sampania frantuzeasca. Insa atata timp cat platesti o vedeta cu 400.000 iar unui producator ii dai 500 E pe luna e o problema a carei rezolvare va mai dura…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *