Despre paywall pe Theindustry.ro

Am început să punem pe net conţinutul de la The Industry nr. 7 şi începutul e, bineînţeles, cover story-ul. De data asta e vorba de paywall, pornind de la încercarea curajoasă a “Dilemei vechi” de a-şi monetiza cititorii. Puteţi citi pe site prima parte, referitoare la săptămânalul fondat de Andrei Pleşu şi precedente gen “Academia Caţavencu” sau “Gazeta Sporturilor”; în zilele următoare o să mai postăm părţile despre modele de succes din afară şi viitorul întregii poveşti. Sau ceea ce putem spune în momentul de faţă despre acest viitor.

De la numărul 7, conţinutul ediţiei de print e pus pe net la două săptămâni de la apariţia acesteia. Revista apare pe 15 ale lunii şi se postează pe Theindustry.ro de pe 1, luna următoare. Asta ca să dăm abonaţilor ce-i al abonaţilor, fiindcă ştiţi poate că am introdus şi o ofertă de abonamente, pentru cei care nu găseau revista.

Un hint despre ceea ce pregătim la numărul 8: o corespondenţă externă de la un mare eveniment TV.

  1. Marian Stavaroiu Reply

    Legea mea, pă persoană fizică, e foarte simplă: dacă cineva (indiferent cine) mai pune vreo URMĂ de reclamă într-un conţinut plătit va avea parte nu numai de acţiunea de retragere a abonamentului ci şi de nişte vorbe de duh. Gratis.

Post your thoughts