Desene animate Cartoon Network pe mobilele Orange din Romania, in viitorul apropiat

Programele Cartoon Network vor fi disponibile in curand pentru abonatii din mai multe tari, printre care si Romania, informeaza MMD, citand Turner Broadcasting System Europe Limited. Romania face parte din primul grup de sapte tari in care vor fi oferite programele, sub brand-ul Cartoon Network Mobile Television, alaturi de alte doua tari din Est, Slovacia si Polonia. Faptul ca facilitatea se lanseaza la noi mai devreme decat in Franta sau Olanda spune ceva despre piata telefoniei mobile din Romania, cred.\

Comunicatul de presa:

CARTOON NETWORK FACE ECHIPA CU FRANCE TELECOM
4 SEPTEMBRIE 2006, BUCURESTI: Turner Broadcasting System Europe Limited (TBS) anunta vestea extraordinara ca, ?®n cur??nd, programele TV Cartoon Network vor fi disponibile ?®n regim mobil pentru abonatii Orange din ?®ntreaga Europa, ?®n urma unui acord ?®ncheiat cu France Telecom.
Colaborarea cu France Telecom ?®nseamna ca abonatii Orange de pe sapte piete importante din Europa vor putea sa urmareasca o selectie zilnica reactualizata si localizata, cu programe Cartoon Network de ultima ora, derulate ?®n ritm alert, prin intermediul telefoanelor mobile personale, ?®n orice loc si ?®n orice moment doresc ! Mai mult, ?®n urma acestui acord, alte sase piete au optiunea de a lansa acest serviciu la o data ulterioara, ?®n cursul intervalului 2006/2007.
Fie ca este vorba de Johnny Bravo cel cu vorba dulce si bicepsul urias, care le impresioneaza teribil pe doamne, fie ca este vorba de lumea stiintifica din Laboratorul lui Dexter, ?®n autobuze, la scoala, ?®n parcuri sau la birou, oamenii vor z??mbi c??nd ?®i vor urmari pe telefoanele lor mobile, av??nd libertatea de a se bucura de programe TV de divertisment chiar si ?®n miscare!
Phil Lawrie, Vice President Commercial Distribution & Digital Media Sales pentru Turner Broadcasting, a declarat: “Noi, cei de la compania Turner, suntem ?®nc??ntati ca am ?®ncheiat un acord cu Orange pentru a ne lansa serviciile de televiziune mobila Cartoon Network pe sapte piete din Europa, fiind probabil ca alte sase piete sa ni se alature ulterior. Orange a demonstrat ca ?®ntelege ingredientele necesare pentru lansarea si operarea unei platforme mobile de televiziune de mare succes. Cu lumea Cartoon Network, care include programe pentru copii, celebre ?®n ?®ntreaga lume, precum “Fetitele Powerpuff” sau “Nume de cod: K-lanul Nazdravanilor Deosebiti”, suntem nerabdatori sa binedispunem un nou segment de public, alcatuit din utilizatori Orange, si sa ne ?®ndeplinim rolul ?®n crearea povestii de succes a serviciilor de televiziune mobila oferite de Orange !”

*
Informatii suplimentare
Cartoon Network Mobile TV se va lansa pe urmatoarele platforme de telefonie mobila :
Orange Polonia
Orange Romania
Mobistar (Belgia)
Orange Slovacia
Orange UK
Optimus (Portugalia)
Orange Spania (Amena)
Piete cu potential de lansare a serviciului:
Orange Franta
Orange Olanda
Orange Elvetia
Orange Moldova
MobileCom, Iordania
MobiNil, Egipt
Cartoon Network Mobile TV
Un bloc de 115 minute a fost programat pe diverse feed-uri Cartoon Network. Blocul este down-linked (descarcat prin link) de catre operator/ aggregator, convertit ?®ntr-un format digitalcompatibil si apoi transmis ?®n reteaua operatorului. Continutul este rulat repetitiv pe parcursulintregii zile, pentru a crea un canal de 24 de ore si estereactualizat zilnic. Continutul este alcatuit integral din programe originale Cartoon Network.
Cartoon Network Mobile TV este disponibil ?®n prezent ?®n Marea Britanie, prin intermediul operatorilor Vodafone, Sky by Mobile, Orange, 3 si ROK TV. ?Žn restul Europei este disponibil prin intermediul operatorilor 3 Ireland, 3 Italy si TMN Portugal.
Exista 17 jocuri Java oferite de Cartoon Network, disponibile prin 70 operatori ?®n ?®ntreaga regiune EMEA.
Jocurile sunt disponibile pentru handset-uri le compatibile Java, si au fost create de compania Glu mobile. Exista si aproximativ 180 de wallpaper-uri si 12 tonuri de sonerie compatibile cu telefoanele imode, WAP si Java.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *