Departamentul de PR al Lowe a devenit Lowe Public Relations

Grupul Lowe include o noua companie, Lowe Public Relations, condusa de Nora Ionita. Din grup mai fac parte Lowe & Partners, Initiative Romania, Medic One, Draft Romania si Brand Connection. Lowe Public Relations reprezinta transformarea fostului departament de relatii publice in entitate de sine statatoare. Clienti: Motorola Romania (corporate), Electrolux Romania (corporate, Electrolux, Zanussi, Electrolux – AEG), TNT Romania (corporate), Ursus Breweries (Timisoreana), Magyar Telekom (EUfonika), Pernod Ricard (Chivas), CitiFinancial (corporate), Time Out Bucuresti, Muzeul National de Arta al Rom??niei si companiile din grup.
Miscarea Lowe confirma faptul ca zona de PR a business-ului comunicare-publicitate creste puternic in ultimii ani.
Press release-ul original:

===============================================
4 aprilie 2006

NORA IONITA CONDUCE LOWE PUBLIC RELATIONS

Grupul de companii din care fac parte Lowe & Partners, Initiative Rom??nia, Medic One, Draft Rom??nia si Brand Connection s-a ?®mbogatit cu ?®nca o agentie, specializata ?®n servicii de relatii publice
timing

Veronica Savanciuc, President & CEO Lowe & Partners:

“Proiectul Lowe Public Relations este un mare pas ?®nainte ?®n dezvoltarea strategica pe care ne-am propus-o pentru grupul nostru. ?Žn fiecare moment, industria de comunicare se transforma. Lowe Public Relations ?®si propune sa fie cu un pas ?®naintea acestui proces permanent de schimbare.”

Nora Ionita, Managing Director Lowe Public Relations:

“Vine uneori un moment bun, c??nd simti ca lucrurile se leaga. Acesta este momentul nostru. Un departament care a functionat cu succes ani de zile ?®n cadrul agentiei de publicitate Lowe & Partners se desprinde pe cont propriu si capata propriul ritm, propria viata. Cred ca este un moment fericit pentru lansarea operatiunii de PR, caci business-ul de Public Relations capata din ce ?®n ce mai multa substanta.”

Clienti si prieteni

Hortensia Nastase, PR Director Lowe Public Relations:

“Avem l??nga noi clienti care ne sunt si prieteni si nu ne e frica sa spunem asta. Pentru ca am transformat parteneriatele de business ?®n relatii de lunga durata, bazate pe sinceritate, respect si ?®ncredere. Suntem privilegiati sa lucram cu clienti multinationali precum Motorola (de 8 ani) si Electrolux (de 5 ani). Si suntem bucurosi ca echipa clientilor s-a ?®mbogatit ?®n ultimul an cu TNT Rom??nia, Magyar Telekom sau Time Out Bucuresti.”
Obiective

Ruxandra Florea, PR Director Lowe Public Relations:

“Obiectivul declarat cu care plecam la drum este acela de a ajunge sa convingem noi si noi clienti ca promisiunile pot fi respectate. Noi credem ca stim cum sa convingem. Construirea strategiei potrivite, promptitudinea ?®n actiuni si atitudinea pro-activa sunt argumentele noastre.”

Hortensia Nastase, PR Director Lowe Public Relations:

“Si mai avem un obiectiv – acela de a atrage si de a retine cei mai buni oameni din industrie. Ne m??ndrim cu atmosfera relaxata si prietenoasa din biroul Lowe Public Relations. Pentru ca, ?®n plus fata de lucrurile fara de care nu se poate, precum standarde profesionale, curaj si mobilitate, ceea ce face diferenta este chimia din echipa.”
Echipa

Nora Ionita, Managing Director Lowe Public Relations:

“?Žn conditiile ?®n care PR-ul este un domeniu ?®n care poti sa ajungi accidental sau pur si simplu pentru ca este foarte cool sa fii ?®n PR, motivul pentru care suntem ?®mpreuna la Lowe Public Relations este covingerea fiecaruia dintre noi ca apartine acestui domeniu. Suntem o echipa t??nara, pentru care PR-ul este ?®n momentul acesta unica optiune de cariera.”

Perspective

Veronica Savanciuc, President & CEO Lowe & Partners:

“Suntem foarte m??ndri de trecutul nostru, dar atentia noastra este acum concentrata asupra viitorului. Ca grup de comunicare, ne dezvoltam si ne specializam ?®n fiecare zi. Ca agentie de relatii publice, ne concentram asupra performantelor noastre, asupra clientilor, asupra echipei. Obiectivul nostru este acela de a ram??ne unul din cele mai importante grupuri de comunicare din Rom??nia si ?®n urmatorii ani. ”

###
Despre Lowe Public Relations

Portofoliul de clienti Lowe Public Relations include Motorola Rom??nia (corporate), Electrolux Rom??nia (corporate, Electrolux, Zanussi, Electrolux – AEG), TNT Rom??nia (corporate), Ursus Breweries (Timisoreana), Magyar Telekom (EUfonika), Pernod Ricard (Chivas), CitiFinancial (corporate), Time Out Bucuresti, Muzeul National de Arta al Rom??niei, Lowe & Partners, Initiative Rom??nia, Medic One, Draft Rom??nia, Brand Connection.

Lowe Public Relations va acoperi ?®ntreg spectrul de Practici Globale de Specialitate (Corporate Communications, Corporate Social Responsibility, Healthcare, Internal Communications, Marketing & Brand Strategic Communications, Public Affairs, Technology), acoperind ?®n acelasi timp gama completa de Servicii Specializate (Media Relations, Financial Communications, Media Training, Research, Issue & Crisis Management).

Echipa Lowe Public Relations este formata astazi din 12 oameni, printre care Nora Ionita (Managing Director), Hortensia Nastase (PR Director), Ruxandra Florea (PR Director), Raluca Andreescu (Senior PR Executive), Raluca Mihaila (PR Executive), Leea Catincescu (PR Executive).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *