De ce nu am mai scris aici…

Celor care se aşteptau să găsească postări noi şi ritmice aici, iertăciune. Am avut un decembrie foarte plin de treburi: două studii de ong, presa.nu plus clienţii uzuali. Până la urmă, deşi nu-mi venea să cred că voi răzbi cu munca, am isprăvit-o şi acum sunt pe plecate către aeroport, fug o săptămână în Israel, în ceea ce s-ar putea numi vacanţa mea pe 2009. Ca să compensez cumva lipsa de subiecte de-aici vă propun vreo două lucruri:

– o poveste din Republica Moldova, despre gardul de sârmă ghimpată de la Ungheni, de pe presa.nu.
– în loc de tendinţe, predicţii pentru piaţa media şi nu mai ştiu ce, infamiile astea pe care le-am scris pentru Sutu.ro. Nu cred că se pot spune multe lucruri clare şi previzibile, la modul serios, despre ce va fi în 2010 în zona media. Cred că o să fie mare gălăgie politică în 2010 şi această gălăgie va influenţa fix ce se-ntâmplă în zona televiziunilor de ştiri şi a ziarelor quality. Va câştiga pe termen lung cine ştie să valorifice mai onest şi jurnalistic acest gen de tărăboi, mai ales dacă ne gândim că o să intrăm în campanii electorale odată la doi ani din cauza decalării alegerilor. Judecata e valabilă inclusiv pe net.

  1. Radu Reply

    Sorin, am scris ei eu un mesaj despre Inglorious Basterds si despre faptul ca este un film facut de evrei pentru evrei si ca de aianu merita sa vorbim despre el. Nu mi-ai acceptat comentariul, iar acum cred ca imi dau seama de ce. Scrii ca pleci in Israel. Esti evreu? De aia te-a deranjat comentariul meu? Nu cred ca am jignit cu nimic evreii.

  2. dacataceai Reply

    ti-am citit comentariul pentru adevarul, legat de mandatul lui vantu in moldova. pe tolo nu il cred corupt, il cred dezinformat. dar ca tu sa-i susti parerea, fara sa ai nici o informatie si nici un document la dispozitie, nu pot sa cred decat ca esti prost.

Post your thoughts