Damage control la Ringier, dupa plecarea lui Razvan Corneteanu

La Distributie si Abonamente, se intoarce Gina Ionescu, langa Gunther Graml, deja numit. La Publicitate, interimat (cred…) cu Cristi Mihalache de la Quality si Mirela Murariu de la Reviste, bafta. La Marketing, vine Geo Coman, felicitari, Geo. Landolt preia atributiile lui Corneteanu, Theobald vine mai des in Romania, conducerea se intalneste zilnic.

Press release-ul:

ANUNT MASURI RINGIER ROMANIA

Ringier Romania doreste sa anunte un set de masuri care s-au luat pentru a reduce impactul plecarii lui Razvan Corneteanu si a unui numar de angajati cu functii de conducere din divizia pe care a coordonat-o, precum si din departamentele de distributie si abonamente.

Asadar, cum am anuntat intern, ieri s-a incheiat acordul de incetare a colaborarii cu Razvan Corneteanu in mod amiabil, iar Thomas Landolt va prelua divizia de publicatii Bulevard si Sportive (B&S) pentru o perioada interimara. Succesorul sau, Alexander Theobald, va vizita des Romania in aceasta perioada, urmand ca din ianuarie sa isi preia oficial rolul de General Manager, Ringier Romania.

In plus, am dori sa facem urmatoare anunturi:

In departamentul de distributie al Ringier, Gina Ionescu se va alatura in curand acestei echipe. Unii dintre angajatii Ringier o cunosc deja pe Gina, care a lucrat pentru compania noastra pana in 1999, cand a acceptat provocarea de a dezvolta reteaua de distributie a Edipresse. Dupa o perioada de 4 ani alaturi de Edipresse a plecat la Rodipet, cel mai mare difuzor de presa din Romania, in calitate de manager al unor departamente importante. Din 2005 lucreaza la Acces Press. Impreuna cu Gunther Graml, care are experienta internationala in distributie, obiectivul principal este acela de a dezvolta distributia Ringier, conform strategiei companiei.

Evident, primul obiectiv al nostru in acest moment este acela de a asigura stabilitatea afacerii si de a lua masurile necesare ca plecarile din distributie sa nu ne afecteze fluxul muncii sau rezultatele.

In departamentul de vanzari de publicitate al diviziei de publicatii B&S, in timpul intalnirilor board-ului, s-a agreat sa folosim experienta si resursele interne. Dorim sa multumim in mod deschis Mirelei Murariu si lui Cristian Mihalache care au fost de acord sa preia in mod egal responsabilitatile de coordonare a vanzarilor de publicitate pentru Divizia B&D in urmatoarea perioada. Fiecare va coordona o jumatate de echipa asigurandu-se astfel ca nu vom avea fluctuatii in incasarile din publicitate si ca partenerii nostri de publicitate vor continua sa tina legatura cu persoane cu care lucreaza deja la Ringier si in care au incredere. Vom face tot posibilul sa asiguram o integrare usoara si primele discutii intre Cristian Mihalache, Mirela Murariu si echipa pe care o vor coordona, vor incepe in aceasta seara.

In departamentul de marketing al diviziei de publicatii B&S, Geo Coman va prelua responsabilitatea coordonarii echipei.

Nu in ultimul rand, am decis ca toate celelalte 4 divizii din structura Ringier, in particular pozitiile de conducere ale fiecareia, sa ofere suport Diviziei de publicatii Bulevard si Sportive oricand acest lucru este necesar. Intalnirile zilnice ale conducerii Ringier vor continua in urmatoarea perioada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *