Da, e urâtă

Cel puțin asta, de la Universitate: s-a băgat și în ea colorant alimentar și arată cam așa:

550_arteziana_colorata_univ.jpg

Aici s-a iscat o polemică: sunt frumoase sau kitsch? Impresia mea e că în poze arată bine, dar în realitate nu prea. Cel puțin asta, de la Universitate.

14 thoughts on “Da, e urâtă”

 1. Sunt urate, domnule Comanescu. Dar asta din fotografie macar este verde… Bun, iata ca am un pretext pentru a lega o conversatie cu dvs.. Absolut interesata si sper si interesanta. Asa-s politicienii astia, va cauta numai atunci cand au ei vreun interes. Nu vreau sa-mi dezmint reputatia de blogger “bebelus ecologic”, asa incat va rog sa-mi dati o mana de ajutor, promovand petitia noastra online de salvare a Parcului Bordei si pentru o Capitala verde. Cam asta ar fi ideea: http://www.PetitionOnline.com/s1a2l3/petition.html
  Va multumesc.

 2. ba mie imi place. ce dracu parca n-ati avea organ sa acceptati si altceva, ce o sa tina forever? lasa sa fie verghe, rosu si oranj, mai vorbim, mai birfim mai ne dam atacati la neuron. ce mare smen? a mai fost unu inainte care a vopsit munti, ghetari. si s-a topit calota mai repede?

  scopul e altul, sa venim in agora si sa aratam cu degetul [eventual aratator]. abia acum ne sar in ochi: dar daca nu e urita ca e colorata, ci urita e fintina aia, dar abia cum pe verghe se vede? aaaaa?

 3. off-topic pt dl. Chiliman: pe blogul meu (gazduit tot de hotnews) apar vinerea inclusiv articole pe initiative precum cea a dvs. O sa ma uit pe blogul/initiativa dvs. si o sa incerc sa scriu ceva mai detaliat pe vineri.

  Initiativa este foarte buna, dar pare a fi exceptia care confirma regula ca in Bucuresti calitatea vietii scade in loc sa creasca, inclusiv in sectorul 1 pe care il conduceti.

 4. Eu am gasit asa… o problema estetica: bunul-simt ne spune ca apa trebuie sa fie cel putin incolora … in niciun caz verde…
  Si o problema combo socio-urbana: acel loc era prin excelenta unul al socializarii, loc de intalnire, loc de sezut cateva minute si tras sufletul in mijlocul orasului. Cum arteziana respectiva cam stropeste….q.e.d.
  Pe cale de consecinta , sa nu mai coloreze fantanile sau macar nu in verdeeee!

 5. Problema cu fantana de la universitate este ca verdele ala, arata ingrozitor de nepotrivit peste cenusiul cladirii. Poate, daca tot trebuia colorata, un orange ar fi “dat” mai bine. In rest.. pe bd unirii, unde verdele se “pupa” cu copacii din jur, se integreaza mai bine in pesisaj. In fotografia de mai sus insa, apa aia verde arata ca un desen de grafiti pe un zid.
  Si da… gamerii stiu de ce… verdele este culoarea “stas” pentru otravuri. Cand un personaj din joc este otravit sau vrajit, de obicei i se inverzeste bara cu “hitpoints”. Deci e normal, ca in vremurile noastre de restriste, culoarea verde, care in mod normal ar trebui sa simbolizeze viata si natura, sa fie asociata cu otrava, intr-un context in care apare nenatural, cam ca “nuca in perete”, sau ca “baba si mitraliera”

  cu stima

 6. io am o idee..in loc sa dea banii pe prostii puteau sa pune bere in artezienele astea..si sunt sigur ca nimeni nu avea nimic de comentat. Eu unul clar nu..dar cu municipalitatea nu se gandeste la noi…tre sa ne descurcam singuri, eu am gasit un concurs super tare, e facut de un magazin online care vrea sa-si schimbe lookul, e e mai interesant e premiul..UN FRIGIDER PLIN CU BERE!!!..io nu cred sa fie ceva care poate rivaliza cu asta (daca nu se decid cei de la primarie sa faca totusi fantanile alea cu bere). EDITAT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *